Søg karrieremuligheder

Department Manager


Help others find their way & discover your own

Som Department Manager i H&M vil du bruge 80% af din tid dér, hvor det sker − på butiksgulvet. Ikke kun fordi det er sjovere, men også for at støtte dine kollegaer. For at opnå fantastiske resultater ved du, hvor vigtigt det er at lytte til dit teams idéer og hjælpe dem med at udvikle deres kompetencer.

Det er naturligt for dig at lede ved at være det gode eksempel og at arbejde hands-on med dit team. Du sætter kunderne først, har en stærk kommerciel fornemmelse for at drive salget og den nødvendige viden om driften til at støtte dig selv og dit team.  Du nyder, at branchen er tempofyldt, og at jobbet lader dig træffe hurtige beslutninger og se dem ske. Du finder løsninger og har en positiv indstilling. Du er også velorganiseret og ved, hvordan du skal motivere og inspirere personerne omkring dig. 

Din afdeling udviser fremragende kundeservice på salgsarealet, i prøverummet og ved kassen. Når du ikke er på butiksgulvet for at støtte dit team, udvikler du salgsstrategier og merchandising-præsentationer samt planer for kampagner og aktiviteter. Du træner, udvikler og evaluerer Sales Advisors samtidig med, at du organiserer og planlægger, så din afdeling når sine mål. Vi anerkender den unikke indsats, vi alle bidrager med, og som skaber vores fælles succes. Når du tilføjer din unikke stemme til H&M, kan vi skabe magi sammen.

Help others find their way & discover your own.
Be a Department Manager & more at H&M.