Søg karrieremuligheder

Department Manager

Følg Marla for en dag

Vi har før kaldt rollen salgsleder, og i dag hedder den Department Manager – men faktisk handler det om meget mere end at styre salget eller være manager for et antal aktiviteter i butikken. Vores Department Managers er først og fremmest mentorer, der bringer det allerbedste frem i de personer, de har omkring sig!

Vores Department Managers bruger deres tid dér, hvor det hele sker – på salgsarealet med teamet og kunderne. De ved nemlig, at gode ledere går forrest og lytter til teamets idéer for at sikre imponerende salgsresultater og en fantastisk arbejdsplads.

En dygtig Department Manager i H&M er praktisk anlagt og trives i et miljø, hvor der skal tages hurtige beslutninger, som omsættes til praksis. Det er selvfølgelig også et must at være en positiv problemknuser, der kan motivere og inspirere teamet. Er du samtidig i stand til at planlægge butikkens aktiviteter og skabe resultater på bundlinjen? Så er H&M det helt rigtige sted at tage udfordringen op – hos os er karrieremulighederne uendelige.

Lyder det som et godt match for dig? Besøg vores karriereunivers og bliv inspireret af én af vores mange Department Managers. Her kan du også se, hvordan du får succes i rollen som Department Manager, og hvor dine ambitioner og drømme kan tage dig hen.

H &M bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at fortsætte med at anvende vores tjenester antager vi, at du godkender dette. Læs mere om cookies.