Søg karrieremuligheder

Online Customer Service Agent

Customer Service Agents (kundeservicemedarbejder) i H&M svarer ikke kun på e-mails og telefonopkald – de skaber relationer. Det er nemlig dét, god service handler om: At skabe relationer og sikre, at kunderne oplever alle de muligheder, der er for shopping hos os.


Vores Customer Service Agents arbejder både med computere og mennesker – og helst på samme tid. Dine kommunikationsevner er i top, og det samme er lysten til at give hver eneste kunde en smilende modtagelse… Selv hvis kunden ikke ser dit ansigt.

Rollen som Customer Service Agent indebærer rutinepræget arbejde, men giver dig til gengæld muligheden for at blive ekspert inden for dit felt ved at udvikle og finpudse dine kompetencer hver eneste dag. Ikke to kunder er ens, og det er netop det, som gør rollen som Customer Service Agent spændende. Du får rig mulighed for at give vores kunder den bedste kundeservice ved at være løsningsorienteret – rollen som Customer Service Agent handler nemlig om at hjælpe og vejlede vores kunder – ikke mindst med vores digitale platforme såsom vores hjemmeside og H&M app.

Som Customer Service Agent i H&M er du en del af et stort internationalt team, hvor diversiteten er stor. Selvom du bruger det meste af din hverdag i interaktion med vores kunder over telefonen eller på e-mail, er der også plads til teamwork og socialt samvær. Vi sætter nemlig pris på at fejre fødselsdage, lave små konkurrencer i teamet eller finde på små hverdags events for hinanden - det er kun fantasien der sætter grænser!

Dagligdagen her er fyldt med personlige mål og konstante forbedringer, for en succesfuld Customer Service Agent er initiativrig og trives med at have et stort ansvar for sin egen performance. Er du samtidig entusiastisk, positiv og i stand til at være professionel i pressede situationer? Så er du måske et match for os!