Søg karrieremuligheder

Afdelingsleder

Besøg distributionscentret

Vi kunne fortælle, at rollen som afdelingsleder kommer med et stort ansvar for distributionen af varer fra en afdeling på lageret til vores mange butikker i hele landet – men det giver vel egentlig sig selv? I stedet skal du vide, at vores afdelingsledere først og fremmest er inspirerende rollemodeller, der bringer det allerbedste frem i de personer, de har omkring sig!

Afdelingslederne bruger nemlig deres tid dér, hvor det hele sker – i tæt samarbejde med teamet, hvor de motiverer, coacher og lytter til idéer. Det gør de, fordi de forstår, hvor stor en forskel god ledelse gør, for at sikre de bedste resultater og en fantastisk arbejdsplads.

En dygtig afdelingsleder i H&M’s distributionscenter er struktureret af natur og trives i en hverdag, hvor der ofte rekrutteres, trænes og udvikles medarbejdere samtidig med, at der konstant planlægges og følges op på teamets effektivitet. Er du i stand til alt det og samtidig have et smittende smil på læben? Så har vi det helt rigtige sted at tage udfordringen op!