Søg karrieremuligheder

Lagermedarbejder

Besøg distributionscentret

Hverdagen i vores distributionscenter er mange ting, men den er aldrig kedelig! Vores dygtige team arbejder tempofyldt og varieret, og alle personer har en god portion individuelt ansvar fra dag ét. Sådan en hverdag stiller store krav til vores medarbejdere – og til os som arbejdsplads! Vi er stolte af vores rene, sikre og veldrevne faciliteter og sætter pris på den gode balance mellem mandlige og kvindelige kollegaer.

Vores lagermedarbejdere er energiske og grundige og stortrives i et job, der skiller sig ud fra mængden. Hver eneste dag håndterer de massevis af varer, der ankommer med bil eller container og hurtigt skal videre ud, hvor H&M’s kunder kan blive inspireret af dem – nemlig i butikkerne!

Du kan få succes hos os, hvis du vil elske at yde fantastisk service til dine kollegaer andre steder i vores enorme virksomhed. Hvis du samtidig er nysgerrig omkring vores kampagner og salgsaktiviteter – og du ønsker at udvikle dine evner sammen med os – ja, så er du måske vores næste kollega!