Søg karrieremuligheder

Visual

Visual-afdelingen i H&M arbejder tværfagligt for at styrke shoppingoplevelsen i butikkerne og præsentere vores fashion og kampagner på den visuelt mest inspirerende måde.

Vi sikrer, at vores kollektioner vises fra deres absolut bedste side, optimerer vores varepræsentation i butikkerne og skaber spændende vinduer.

I dag har vi 80 kreative talenter i afdelingen med forskellige arbejdsroller, som f.eks. Creators, Stylists og Project Managers.

Vores Visual-afdeling består af fem teams med forskellige ekspertområder, som alle samarbejder om at opnå de bedste resultater.

  • Presentation & Styling Team – arbejder tæt sammen med Buying Office (indkøbsafdelingen) for at optimere præsentation og styling. Teamet fastsætter globale Visual guidelines og arbejder med både aktuelle og fremtidige kollektioner.
  • Window Design Team – har ansvaret for at skabe den optimale kampagneopfølgning i vores butikker, bl.a. design af vinduesudstillingerne.
  • Production Team – står for indkøb og produktion af kvalitetsmaterialer til vores butikker til den bedste pris. Det er deres opgave at sikre innovative, bæredygtige og kommercielt stærke set-ups, der maksimerer salget og styrker vores brand/koncept.
  • Planning & Information Team – et af de vigtigste ansvarsområder er at drive den kommercielle planlægning af vores kampagner, forbedre shoppingoplevelsen og skabe inspirerende informationsmateriale til butikker og Support teams over hele verden.
  • Country support & Talent Team – rejser verden rundt for at støtte landeteams med visuel implementering og dele best practice.

Kort sagt skaber vores Visual-afdeling fantastiske shoppingoplevelser ved at præsentere vores kollektioner og kampagner på den bedst mulige måde!