Søg karrieremuligheder

Visual

Visual-afdelingen i H&M arbejder tværfagligt for at styrke shoppingoplevelsen i butikkerne og præsentere vores fashion og kampagner på den visuelt mest inspirerende måde.

Vi sikrer, at vores kollektioner vises fra deres absolut bedste side, optimerer vores varepræsentation i butikkerne og skaber spændende vinduer.

I dag har vi 80 kreative talenter i afdelingen med forskellige arbejdsroller, som f.eks. Creators, Stylists og Project Managers.

Vores Visual-afdeling består af fem teams med forskellige ekspertområder, som alle samarbejder om at opnå de bedste resultater.

  • Presentation & Styling Team – arbejder tæt sammen med Buying Office (indkøbsafdelingen) for at optimere præsentation og styling. Teamet fastsætter globale Visual guidelines og arbejder med både aktuelle og fremtidige kollektioner.
  • Window Design Team – har ansvaret for at skabe den optimale kampagneopfølgning i vores butikker, bl.a. design af vinduesudstillingerne.
  • Production Team – står for indkøb og produktion af kvalitetsmaterialer til vores butikker til den bedste pris. Det er deres opgave at sikre innovative, bæredygtige og kommercielt stærke set-ups, der maksimerer salget og styrker vores brand/koncept.
  • Planning & Information Team – et af de vigtigste ansvarsområder er at drive den kommercielle planlægning af vores kampagner, forbedre shoppingoplevelsen og skabe inspirerende informationsmateriale til butikker og Support teams over hele verden.
  • Country support & Talent Team – rejser verden rundt for at støtte landeteams med visuel implementering og dele best practice.

Kort sagt skaber vores Visual-afdeling fantastiske shoppingoplevelser ved at præsentere vores kollektioner og kampagner på den bedst mulige måde!

H &M bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at fortsætte med at anvende vores tjenester antager vi, at du godkender dette. Læs mere om cookies.