Søg karrieremuligheder

Bæredygtighed

Teamet i bæredygtighedsafdelingen i Stockholm sikrer, at H&M fremstiller mode med samvittighed. Vi laver retningslinjer for, hvordan vores mål for bæredygtighed nås og foretager omfattende målinger af vores resultater. Vi tager ansvar for virksomhedens globale arbejde og sørger for, at hele værdikæden lever op til vores Code of Conduct, Code of Ethics  og miljømæssige målsætninger.

Afdelingen for bæredygtighed er opdelt i fire gruppe, som alle samarbejder:

  • Social bæredygtighed – Støtter, angiver retningslinjer og koordinerer arbejdet omkring social bæredygtighed.
  • Miljømæssig bæredygtighed – Støtter, angiver retningslinjer og koordinerer vores miljømæssige arbejde på tværs af virksomheden.
  • Produktrelateret bæredygtighed – Støtter, angiver retningslinjer og koordinerer arbejdet omkring bæredygtighed i forbindelse med vores produkter og deres livscyklus.
  • Relationel bæredygtighed – Koordinerer tværgående aktiviteter og kommunikation omkring bæredygtighed, hvilket sikrer, at indholdet i vores interne og eksterne kommunikation om bæredygtighed er korrekt og relevant.

Alt i alt sikrer afdelingen for bæredygtighed, at vi tager vores del af ansvaret for den verden, vi lever i, og menneskene omkring os.