Søg karrieremuligheder

Bæredygighed

Bæredygtighed handler om at forblive relevant ved at kæmpe for forandring. Det betyder at respektere både mennesker og planeten i dag, uden at det går ud over morgendagens behov.

Dress the whole world & help make fashion more sustainable. Be yourself & more at H&M.

I H&M er vi stolte af at kunne hjælpe vores kunder til at se godt ud og føle sig godt tilpas. Vores fælles formål motiverer os til at få hver handling til at tælle. Det inspirerer os til at skabe et positivt indtryk hos alle, der kommer i kontakt med vores brand og vores kollegaer. 

Vores meningsfulde arbejde rækker længere ud end til vores kunder. Med mere end  5,000 butikker over hele verden, kommer vores størrelse og indflydelse med en kæmpe forpligtelse til at skabe positive forandringer på tværs af hele vores værdikæde. I mere end to årtier har vi været fuldt engagerede i at integrere miljømæssigt og socialt bæredygtige principper i alle aspekter af vores forretning. Vi har forpligtet os til at bidrage positivt.

"I H&M har vi givet os selv den udfordring at gøre fashion bæredygtigt og bæredygtighed fashionabelt. Vi vil hjælpe mennesker med at udtrykke deres personlighed og føle sig stolte af, hvad de har på. Jeg er meget begejstret over at se den fremgang, vi har skabt indtil nu, og hvordan det vil hjælpe os med at give dig et endnu bedre tilbud − og skabe en mere bæredygtig fashionfremtid", siger Karl-Johan Persson, Chairman of the Board, H&M Group.

For at finde ud af mere om, hvordan vores arbejde med bæredygtighed foregår, kan du klikke dig videre til 

hm.com/hm-sustainability
hmgroup.com/sustainability