Søg karrieremuligheder

Be yourself & more at H&M

I H&M tror vi på, at det er muligt for dig at gøre dét, du holder af. Vi giver dig plads til at skabe nyt og udvikle dig − et sted hvor du virkelig hører til, og hvor du kan være dig selv.  Du vil blive en del af et team, der sprudler af liv, i en virksomhed, der gør en forskel.  I H&M tror vi på, at det er muligt, for vi gør det muligt sammen.


Her er plads til alle

Vores kultur er baseret på fælles værdier. Vi ved, at vi skaber de bedste resultater, når alle er fri til at være sig selv. Vi anerkender den unikke indsats, vi alle bidrager med, og som skaber vores fælles succes. Tilføj din unikke stemme til H&M − sammen kan vi skabe magi.

I H&M opfordrer vi dig til at være dig selv og respektere andre for, hvem de er. Vores mangfoldighed er en styrke, der skaber en åben og inkluderende arbejdsplads, hvor alle medarbejderes individuelle styrker er højt værdsat. Når en fantastisk blanding af mennesker mødes og deler deres viden, erfaringer og idéer, kan vi inspirere og tiltrække kunder over hele verden.

H&M er en fair arbejdsgiver, der behandler alle ens. Vi har forpligtet os til at være en sikker og attraktiv arbejdsplads, hvor alle bliver anerkendt, føler sig værdsat og bliver behandlet med respekt.

Vores sociale politikker fungerer som tilføjelser til værdierne i virksomheden og præciserer de rettigheder og forpligtelser alle medarbejderne har, så som gensidig respekt, lige rettigheder, diskrimination og chikane.


Kom med på en spændende rejse med H&M

Som en af verdens største modevirksomheder inden for detailbranchen vil vi være stedet, hvor alt er muligt. Vi sætter kunderne først, og hver eneste H&M-medarbejder får mulighed for at udvikle sig professionelt og personligt. Vi giver dig ansvar, tillid og udfordringer, så du kan udforske din egen karrierevej og skrive din egen H&M-historie. Vi tror på vigtigheden af at uddelegere ansvar fra start, hvilket giver en stærk følelse af ejerskab.

Uanset hvilken rolle du har i H&M, finder du kollegaer med en fælles passion for stil, kreativitet og resultater. Vi arbejder hårdt for, at alle vores kunder skal kunne se godt ud og føle sig godt tilpas! Vores iværksætterånd giver plads til at udvise mod, udfordre normen og tænke ud af boksen. Vi er handlings- og løsningsorienterede, og vi arbejder i en dynamisk og hurtigt skiftende branche, som kræver mod og vilje. Du får plads til at få ting til at ske. Hvis du leder efter nye udfordringer, kan du komme med på en spændende rejse med H&M.

Vores fantastiske medarbejdere er dem, der gør forskellen. Vi anerkender den unikke indsats, vi alle bidrager med, og som skaber vores fælles succes. Takket være talentfulde Sales Advisors, Visual Merchandisers, Pattern Makers, Designers, Business Analysts og mange andre har det været muligt for os at vokse i en utrolig fart, og i dag har vi over  5,000 butikker i mere end 74 lande verden over. 


Vores værdier – vores kerne

I H&M er vi omsorgsfulde! Vi udviser omsorg for vores kunder og for hinanden. Vi kan lide at have det sjovt, og det kan ses i den måde, vi arbejder på.

Vores værdier reflekterer hjertet og sjælen i vores virksomhed. De definerer, hvad det kræver at arbejde her, og hvordan vi gør tingene. Når vi er i kontakt med kollegaer og kunder over hele verden, hjælper vores værdier os til at udvikle os og vokse, så vi bliver stedet, hvor alt er muligt...

VI ER ÉT TEAM
VI TROR PÅ MENNESKER
INITIATIVRIG
KONSTANTE FORBEDRINGER
OMKOSTNINGSBEVIDST
ÅBEN OG ÆRLIG
KEEP IT SIMPLE

Tag vores quiz og find ud af, om du deler H&M’s tankegang