Søg karrieremuligheder

Mode, sjov og højt tempo!

Som en af verdens største modevirksomheder tilbyder H&M masser af forskellige karrieremuligheder. Vi har en mangfoldig og tempofyldt kultur, som summer af aktivitet og teamwork – et kreativt sted, hvor kunden altid er i centrum.

I dag har H&M omkring 179,000 ansatte i mere end 74 lande.

Det er vores team af fantastiske medarbejdere, der adskiller os fra mængden. Alle lige fra imødekommende Sales Advisors og inspirerende Visual Merchandisers til IT-genier og Business Controllers med stærk forretningssans deler en ”can do”-attitude og passionen for at vise kunderne, hvad der er muligt med H&M!

Det er vores medarbejdere, vi kan takke for vores konstante vækst – med 5,043 butikker i mere end 74 lande på verdensplan. Og væksten fortsætter.

Vores værdier – H&M-ånden

Vores værdier afspejler vores virksomheds hjerte og sjæl – man kan sige, at de er H&M’s personlighed. De definerer, hvad der skal til for at få succes hos os, og hvordan vi arbejder. Når vi samarbejder med kollegaer og kunder over hele verden, hjælper værdierne os til udvikling og vækst. I isoleret form kan værdierne måske synes indlysende, men tilsammen skaber de en kultur, der er unik og forskellig fra andre virksomheder – det er H&M-ånden!

VI ER ÉT TEAM
VI TROR PÅ MENNESKER
INITIATIVRIG
KONSTANTE FORBEDRINGER
OMKOSTNINGSBEVIDST
ÅBEN OG ÆRLIG
KEEP IT SIMPLE


Sådan samarbejder vi

Mennesker er grundlaget for vores succes, og vi forpligter os til at være en god arbejdsgiver. Vi udvikler os sammen som virksomhed og team ved at tilbyde en sjov, kreativ og dynamisk arbejdsplads.

I H&M har vi en dyb respekt for hver enkelt person. Det gælder i alle aspekter af ansættelsesforholdet – fra rimelige lønninger, arbejdstider og frit fagforeningsvalg til lige muligheder for personlig og professionel udvikling i virksomheden. Det er især vigtigt for os at være en god arbejdsgiver i lande, hvor love og regler ikke når vores egne standarder og krav.

Vi arbejder efter en etisk fremgangsmåde – det vil sige, at vi indtager et klart standpunkt over for diskriminering og chikane alle de steder, hvor vi har aktiviteter. Vores arbejdsstyrke er yderst mangfoldig, hvad angår alder, køn og etnicitet, hvilket alt sammen er et aktiv for vores virksomhed. Lighed er vigtigt for os. For eksempel består 50% af vores bestyrelse af kvinder.

Hos H&M arbejder vi ud fra ”åben dør”-princippet, som giver alle ansatte ret til at diskutere arbejdsrelaterede problemstillinger direkte med ledelsen. Vores ansatte har også ret til kollektive forhandlinger. Vi stræber altid efter gode relationer med de ansatte samt deres fagforeninger og handelsforeninger.

H &M bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at fortsætte med at anvende vores tjenester antager vi, at du godkender dette. Læs mere om cookies.