Søg karrieremuligheder

Masser af karrieremuligheder

Vi er i konstant vækst og er derfor altid på udkig efter nye talenter – til alle dele af virksomheden. Bliv en del af et inspirerende og tempofyldt miljø i konstant forandring, hvor karrieremulighederne er mange.

Vi har tillid til vores medarbejdere og opfordrer altid til nye idéer og initiativer – og med uddannelse og vejledning i lederskab er der ingen grænser for dine muligheder for en succesfuld og global karriere i H&M. Vores mål er, at et job i H&M skal være mere end bare et job – det er begyndelsen på en karriere med masser af muligheder.

Hvis du vil læse mere om de mange muligheder og forskellige roller i H&M, kan du finde mere information i menuen “Job i H&M”.


Mød vores team

En succesfuld karriere med muligheder for forfremmelse og personlig udvikling – mød Paul
Fra Sales Advisor til chef for Global Human Ressources – mød Sanna
Hver eneste ny stilling fører til nye udfordringer og muligheder – mød Silky

Din karriere hos os

Der er mange muligheder for at udvikle din karriere hos os. Gennem intern rekruttering og arbejdsrotation er der gode muligheder for at udvikle sig både professionelt og personligt – og at bevæge sig mellem flere funktioner og få nye ansvarsområder. Vi opererer på mange markeder over hele verden, og vores stærke ekspansion giver mange muligheder for internationale opgaver. 

I H&M ligger karrierevejen ikke fast. Vi opfordrer dig til at tage en aktiv rolle i din karriereudvikling. Gør dit arbejde godt nu og her, omsæt vores værdier til praksis – og bliv vores fremtidige stjerne!


Alle gør en forskel

Vores værdier, H&M-ånden, danner et fælles bånd mellem H&M-ansatte over hele verden. Uanset din rolle, så medvirker du til vores succes ved at tage ansvar og arbejde i overensstemmelse med vores værdier. Med andre ord: HVAD du gør er lige så vigtigt, som HVORDAN du gør det. Det skaber en arbejdsplads, hvor hvert eneste medlem af teamet fungerer som rollemodel og gør en forskel.


Værdidrevet lederskab

I H&M handler lederskab om inspiration, uddelegering, feedback og motivation. Vores ledere går forrest og viser vejen, altid drevet af vores værdier og ambitioner om at få både mennesker og virksomhed til at vokse og udvikle sig.

De fleste af vores ledere er rekrutteret internt, og vi tilbyder uddannelse og mentorprogrammer til at støtte udviklingen. 

H &M bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at fortsætte med at anvende vores tjenester antager vi, at du godkender dette. Læs mere om cookies.