Søg karrieremuligheder


Skriv din egen historie

Start learning new things & find out everything you can be. Be yourself & more at H&M

I H&M får du ansvar, tillid og udfordringer, så du kan udforske din egen karrierevej og skrive din egen H&M-historie. Vi tror på vigtigheden af at uddelegere ansvar fra start for at skabe en stærk følelse af ejerskab. Vores forretning er din forretning. Når du udvikler dig, udvikler vi os. 

I H&M tror vi på, at det skal være muligt for dig at gå på opdagelse i det, du holder af. Vi tror på, at vi er stedet, hvor alt er muligt, og det betyder, at der ikke er en fast karrierevej. Vi opfordrer dig til at tage en aktiv rolle i din karriereudvikling. Ved at vi alle gør en oprigtig indsats og udlever vores værdier, kan vi gøre alt muligt!

Der er mange måder at udvikle din karriere hos os på. Fantastiske muligheder for at udvikle sig både professionelt og personligt opstår gennem interne forfremmelser, ved at udvikle nye kompetencer, ved at flytte mellem forskellige funktioner og ved at påtage sig nyt ansvar.  I H&M har du en unik chance for at udforske en bred vifte af roller, der kan tage dig rundt i hele verden. 


Del din unikke stemme

Vores værdier danner et fælles bånd mellem H&M-kollegaer over hele verden. Uanset hvilken rolle du har, bidrager du til H&M's succes ved at leve op til dit ansvar og ved at udleve vores værdier.  Kort sagt: HVORDAN du gør tingene, er lige så vigtigt, som HVAD du gør. Dette skaber en arbejdsplads, hvor hver enkelt person i teamet er vigtig, og hvor alle kan gøre en forskel.


Vis vejen

I H&M handler lederskab om inspiration, uddelegering, feedback og motivation. Vores ledere går foran som rollemodeller − de er drevet af vores værdier og ambitionen om at hjælpe vores medarbejdere og forretning til at vokse.

Mange af vores ledere er blevet rekrutteret internt. Vi tilbyder træning, coaching og mentorprogrammer for at støtte medarbejderudvikling. I H&M får du løbende læringsmuligheder og kollegaer, som opmuntrer og støtter dig. 

Find modet til at lede andre!


Træning og udvikling

I H&M er læring en del af vores kultur. Vi sørger for inspirerende intern træning til enhver rolle. Vi vil være et sted, hvor medarbejderne føler sig værdsat og får chancen for at eje deres egen udvikling. Derfor tilbyder vi introduktionstræning til alle vores medarbejdere. 

Vi har en stærk tro på intern rekruttering. Vi driver forretning i mange lande i verden, og vores hastige ekspansion skaber mange muligheder for internationale opgaver.


Evaluering og åben dialog

En af vores kerneværdier er, at vi er åbne og ærlige. Det betyder, at vi har en stærk feedbackkultur. Regelmæssige evalueringer og udviklingssamtaler er essentielle for vores medarbejderes udvikling og tilfredshed. Årlige evalueringer og individuelle udviklingsplaner støtter den enkeltes udvikling.  Vores medarbejderes personlige og professionelle udvikling er en integreret del af H&M's udvikling mod at blive stedet, hvor alt er muligt...