Søg karrieremuligheder

FAQ

Har du spørgsmål? Her kommer nogle af de mest almindelige spørgsmål, vi modtager i H&M. Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.


Hvordan ansøger jeg om et fuldtidsjob eller deltidsjob i H&M?

Vi modtager kun elektroniske ansøgninger, og derfor beder vi dig benytte ansøgningsskemaet, som findes, når du klikker på ’Ansøg’ under de forskellige job. Du kan også bruge søgefunktionen under ’Ledige job’ til at finde en stilling, der passer til dig.


Hvor gammel skal jeg være for at arbejde hos H&M?

For at få job hos H&M skal du være fyldt 15 år og være færdig med 9. klasse. Begge krav skal være opfyldt.


Er det muligt kun at arbejde i weekenderne hos H&M?

Ja, ind imellem har vi mulighed for at tilbyde job, der udelukkende består af weekendvagter. Det kommer dog an på den enkelte butik, og derfor opfordrer vi dig til at holde øje med vores aktuelle ledige stillinger under ’Ledige job’.


Tilbyder H&M tidsbegrænsede stillinger?

Vi tilbyder forskellige typer tidsbegrænsede stillinger – blandt andet til barsel, orlov og ekstra travle sæsoner som jul og sommerferie. Tjek vores ledige stillinger under ’Ledige job’!


Har H&M et uddannelsesprogram?

Ja, vi har et uddannelsesprogram til elever, Sales Advisors, Department Managers, Visual Merchandisers og Store Managers.


Kan jeg søge en praktikplads i H&M?

Vi tilbyder kun praktikpladser i vores butikker. Kontakt en butik i det område, hvor du er interesseret i en praktikplads.


Hvad skal jeg overveje, hvis jeg vil søge job hos H&M?

Sørg for, at du er i stand til at arbejde i den fleksible arbejdstid, der kendetegner detailhandlen. Du skal også være forberedt på et tempofyldt, sjovt og fysisk krævende arbejdsmiljø.


Hvordan søger jeg job hos H&M i et andet land?

Skift til det pågældende lands version af hm.com. Dette gør du ved at klikke på det danske flag på forsidens øverste højre hjørne. Før du ansøger, skal du sikre dig, at du er kvalificeret til at arbejde i det pågældende land.


Mit login virker ikke. Hvad gør jeg?

Hvis dit login er oprettet til køb af varer, kan du ikke bruge det samme login til at søge job. Du skal gå ind på ”Ledige job” og klikke på det job, du ønsker at søge. Klik på ”Ansøg”, hvorefter du vil blive bedt om at oprette et login. Dette login skal du bruge, hvis du senere vil søge andre job eller opdatere din jobprofil.


Jeg vil gerne oprette mig som ny bruger. Hvordan gør jeg det?

Du skal gå ind på ”Ledige job” og klikke på det job, du ønsker at søge. Klik på ”Ansøg”, hvorefter du vil blive bedt om at oprette et login. Dette login skal du bruge, hvis du senere vil søge andre job eller opdatere din jobprofil.


Jeg bliver ved med at få en fejlmeddelelse, når jeg søger job. Hvad gør jeg?

Det kan være en god idé at skifte browser.  Prøv f.eks. at skifte til Mozilla Firefox.


Kan jeg søge job på H&M’s danske hovedkontor?

Vi rekrutterer først og fremmest internt. Hvis vi har et ledigt job, bliver det slået op under ’Ledige job’ på hm.com/jobs, på en ekstern jobportal eller i dagspressen.


Hvordan bliver jeg model for H&M?

H&M samarbejder med internationale modelbureauer, og udvælgelsen finder sted på vores hovedkontor i Stockholm, Sverige. Hvis du er interesseret i at arbejde som model, skal du derfor kontakte et modelbureau.