Søg karrieremuligheder

Selvfølgelig er der fordele!

Hos H&M passer vi på vores ansatte. Det er vigtigt for os, at du føler dig værdsat og godt behandlet på alle måder. I det lange løb er det dit velbefindende, som er nøglen til vores succes. I praksis betyder dette, at vores ansatte over hele verden får fantastiske fordele. Tjek dem ud!


Shop for endnu mindre

Som du allerede ved, er H&M’s varer fantastiske – men som ansat bliver de endnu bedre! Alle vores ansatte får nemlig rabat, når de shopper hos H&M – i hele verden.


Fordele ved vores succes

H&M’s incitamentsprogram, HIP, anerkender og belønner vores ansattes engagement i det daglige og på længere sigt. Den indledende donation fra bestyrelsesformand Stefan Persson og familie vil sammen med kommende bidrag fra H&M-gruppen fordeles ligeligt til ansatte over tid uden hensyntagen til stilling eller løn. Det betyder, at du som ansat kan drage fordel af H&M’s forventede vækst ligesom vores aktionærer. Læs mere!


Uddannelse og udvikling

H&M giver intern uddannelse på alle niveauer. Vi ønsker, at H&M skal være et sted, hvor vores ansatte føler sig værdsat og får mulighed for at udvikle sig. Dette opnås med både intern jobrotation og muligheder for forfremmelser samt ved at tilbyde internationale muligheder. Vi tilbyder også introduktionsforløb til Sales Advisors, Department Managers, Visual Merchandisers og Store Managers ligesom vi hvert år uddanner omkring 65 salgsassistentelever.


Forhandlinger og åbne dialoger

Vi mener, at feedback og arbejdsvurderinger er essentielle for vores ansattes udvikling og tilfredshed. Vores årlige evalueringer og lønforhandlinger er blot nogle af de værktøjer, vi bruger for at sikre deres vækst. For os er de ansattes personlige og professionelle udvikling en væsentlig del af H&M’s udvikling. Sammen kan vi fortsætte med at skabe virksomhedens succes.


Andre gode grunde til at arbejde i H&M:

  • Overenskomst: H&M Danmark har overenskomst med HK Butik, HK Kontor og Lager samt 3F, og vi følger derfor aftalerne omkring arbejdstid og øvrige arbejdsvilkår.
  • Pension og helbredssikring: Vi er dækket af PFA Pension og Helbredssikring.
  • Fri frugt, kaffe og te: Frisk frugt leveres direkte til døren, og der er fri kaffe og te i hele arbejdstiden.
  • Firmaaftaler: Vi har fordelagtige aftaler med blandt andet fitnesscentre og feriebureauer.
  • Fejringer og traditioner: Vi fejrer diverse mærkedage i årets løb, men vi skaber også vores egne traditioner!

H &M bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at fortsætte med at anvende vores tjenester antager vi, at du godkender dette. Læs mere om cookies.