Søg karrieremuligheder

Visual Merchandiser elevuddannelsen i H&M

Vi uddanner hvert år omkring 10 Visual Merchandiser-elever (dekoratørelever) i vores butikker – primært på Sjælland men ind i mellem også i Jylland og på Fyn. Elevuddannelsen tager to år og kombinerer din faglige viden med en hverdag fyldt med tempo, mode og personlig udvikling.

Vores elever er engagerede og ambitiøse, og i H&M er rammerne sat for en udfordrende og lærerig karriere i detailverden.

Vores Visual Merchandiser elevuddannelse giver dig den perfekte start på karrieren. Din personlige og professionelle udvikling er vigtig for os, og allerede fra første dag får du mulighed for at sætte mål og afprøve dine egne evner. Hvis du har drive og tager initiativ, er der masser af muligheder for at udvikle dine kompetencer inden for varepræsentation, salgsoptimering, produktviden og butikkens look.

Som elev hos os bliver du en del af en global virksomhed i konstant udvikling. Vi drives af værdier som åbenhed, ærlighed, initiativrighed og teamwork, og bæredygtighed er en naturlig del af alt, hvad vi gør. Du bliver en vigtig del af butikkens team, og vi forventer, at du bidrager til det stærke sociale sammenhold, der kendetegner os.

Morten er Visual Merchandiser-elev i København.

Lyder det som noget for dig? Her på siden kan du finde meget mere information om hverdagen i vores butikker, Visual Merchandiser elevuddannelsen i teori og praksis og vores investering i vores elever som fremtidens managers. Du kan også finde praktisk information om ansættelsesprocessen og tips til din ansøgning.