Søg karrieremuligheder

Hej studerende!

H&M har rigtig meget at byde på for studerende, der er interesserede i at kombinere deres uddannelse med en elevplads, et studiejob, et praktikforløb eller et studieprojekt hos H&M!

Vores elevuddannelse

I H&M ser vi vores elever som vores fremtidige ledere. Derfor tilbyder vi en spændende og ambitiøs elevuddannelse, hvor du fra første dag får mulighed for at udvikle dine evner inden for salg, kundeservice, varepræsentation og butiksdrift. Du bliver en vigtig del af teamet i din butik, og vi har store forventninger til dig. Hvis du kickstarter din karriere med en elevuddannelse hos os, lover vi dig til gengæld, at dine muligheder er mange – der er nemlig mange spændende karriereveje i H&M for dem, der har lyst til at udvikle sig og vokse sammen med vores virksomhed! Læs mere om vores elevuddannelse her.

Mød Majken som startede sin karriere som elev i H&M og nu er Store Manager i Aarhus

Studiejob

Et studiejob i H&M er den perfekte mulighed for at lære os bedre at kende! Vi har en åben og positiv kultur, hvor alle medarbejdere er en vigtig del af teamet, og hvor initiativ og kreativitet altid er værdsat. Vi tilbyder fleksible arbejdstider og masser af individuelt ansvar. Klik på Ledige job og se, hvad vi kan tilbyde!

Erhvervspraktik

Hvis du skal i erhvervspraktik i en kortere periode, har du mulighed for at søge praktik i vores butikker. Som praktikant i H&M bliver du en del af hverdagen i butikken, hvor vores kunder og mode er i centrum. Hvis du er interesseret i praktik, kan du besøge en af vores butikker med en kort motiveret ansøgning.

Studieprojekter

Hvis du har lyst til at skrive opgave, projekt eller speciale om en global modevirksomhed i konstant udvikling, er du meget velkommen til at vælge H&M! Selvom vi ikke kan involvere os i dit projekt, er vi glade for din interesse for vores virksomhed.

Du kan finde masser af information, du kan bruge til dit projekt på hm.com. Kig for eksempel på About H&M, Sustainability, Press, Investor Relations og Corporate Governance, hvor vi offentliggør pressemeddelelser, nyheder og rapporter. Disse giver alle et stort indblik i H&M’s organisation, forretningsgrundlag, sociale og miljømæssige ansvar og meget mere.