Søg karrieremuligheder

Rollen som Sales Advisor-elev

Som Sales Advisor-elev i en af vores butikker forventer vi, at du giver kunderne inspirerende shoppingoplevelser igennem dygtig varehåndtering, aktivt salg og en energisk personlighed!

Du bliver en del af butikkens team, og din indsats er vigtig for at nå i mål i den tempofylde atmosfære, der kendetegner H&M. Se videoen med Anika og få et indtryk af hverdagen i vores butikker…

Mød Anika, som er tidligere Sales Advisor-elev i H&M i København

Det er vigtigt for os, at du udvikler dine personlige kompetencer og din faglige viden i løbet af uddannelsen. Derfor får du en personlig mentor, som løbende følger op på din udvikling og hjælper dig med at gribe mulighederne og prøve dig selv af.

Vi tror også på, at du kan hjælpe os til at blive endnu bedre. Din hverdag i butikken byder på mange forskellige udfordringer, hvis du er klar til at gribe dem – se nogle af dem her…

Kort sagt er dagligdagen i butikken den perfekte øvebane, hvor du kan træne din viden i praksis og udvikle dine personlige og professionelle kompetencer. På den måde bliver du klædt på til en spændende og udfordrende karriere i H&M!