Søg karrieremuligheder

Dine karrieremuligheder

I H&M er medarbejderne vores største værdi, og vi ser vores elever som en investering i fremtiden. Vi forventer, at du har mod på at blive leder inden for få år – og at du har evnerne til at nå dine mål!

Når du vælger at blive elev i H&M, siger du samtidig ja til at starte din karriere i detailbranchen med en udfordrende og ambitiøs uddannelse. Men vi skal selvfølgelig nok hjælpe dig på vej. Vi uddanner og udvikler dig, så du kan løfte nye udfordringer og blive en stjerne i H&M!

Mød vores Store Manager Majken, og få et indtryk af dine mange fremtidsmuligheder…

Majken startede sin karriere som Sales Advisor-elev og er nu Store Manager i Aarhus.

Som Sales Advisor-elev i H&M er der ikke nogen fastlagt karrierevej efter elevuddannelsen. Din fremtidige karrierevej afhænger af dine ønsker, dit initiativ og engagement, samt hvilke muligheder du griber!

Langt de fleste af vores elever bliver fastansat i én af vores mange butikker efter elevtiden. Men det slutter ikke her – rigtig mange af vores elever videreudvikler sig til ledere. Det kræver træning og uddannelse, og vi tilbyder mange forskellige interne workshops og uddannelser, så du kan få endnu mere viden om emner som salgsoptimering, god kommunikation, bæredygtighed, kommerciel styling og medarbejderudvikling.

Flere Sales Advisor-elever vælger nedenstående karrierevej efter endt elevtid:

·       Sales Advisor-elev

·       Sales Advisor

·       Department Manager Trainee

·       Department Manager

·       Store Manager

Som nævnt er der ikke nogen fast karrierevej efter elevuddannelsen, og du har derfor selv mulighed for, at sætte dit eget præg på din rejse.

Så hvis du drømmer om en fremtid, hvor du leder og motiverer medarbejdere eller driver og optimerer salg, så er elevuddannelsen hos os det helt rigtige sted at starte!

Be apprentice full-time & maybe stay for a lifetime.