Søg karrieremuligheder

Sales Advisor elevuddannelsen i H&M

H&M uddanner hvert år omkring 30 salgsassistentelever i vores butikker i hele landet. Elevuddannelsen tager to år og kombinerer din faglige viden med en hverdag fyldt med tempo, mode og personlig udvikling.

Som elev i H&M bliver du en del af et team med fokus på fællesskab, udviklingsmuligheder og tillid. Vi tror på mennesker, og hos os er det ok at fejle, for det er, når vi fejler, at vi udvikler os mest!

Vores Sales Advisor elevuddannelse giver dig den perfekte start på karrieren. Din personlige og professionelle udvikling er vigtig for os, og allerede fra første dag får du mulighed for at sætte mål og afprøve dine egne evner. Hvis du har drive og tager initiativ, er der masser af muligheder for at udvikle dine kompetencer inden for lederskab, salgsoptimering, produktviden og butikkens look.

Som elev hos os bliver du en del af en global virksomhed i konstant udvikling. Vi drives af værdier som åbenhed, ærlighed, initiativrighed og teamwork, og bæredygtighed er en naturlig del af alt, hvad vi gør. Du bliver en vigtig del af butikkens team, og vi forventer, at du bidrager til det stærke sociale sammenhold, der kendetegner os.

Katrine er tidligere Sales Advisor-elev i Odense.

Lyder det som noget for dig? Her på siden kan du finde meget mere information om hverdagen i vores butikker, Sales Advisor elevuddannelsen i teori og praksis og vores investering i vores elever som fremtidens managers. Du kan også finde praktisk information om ansættelsesprocessen og tips til din ansøgning.