Søg karrieremuligheder

Elevuddannelsen i H&M

H&M uddanner hvert år omkring 65 salgsassistentelever i vores butikker i hele landet. Elevuddannelsen tager to år og kombinerer din faglige viden med en hverdag fyldt med tempo, mode og personlig udvikling.

Vores elever er engagerede og ambitiøse, og i H&M er rammerne sat for en udfordrende og lærerig karriere i detailverden.

Vores elevuddannelse giver dig den perfekte start på karrieren. Din personlige og professionelle udvikling er vigtig for os, og allerede fra første dag får du mulighed for at sætte mål og afprøve dine egne evner. Hvis du har drive og tager initiativ, er der masser af muligheder for at udvikle dine kompetencer inden for lederskab, salgsoptimering, produktviden og butikkens look.

Morten er elev i København.


Som elev hos os bliver du en del af en global virksomhed i konstant udvikling. Vi drives af værdier som åbenhed, ærlighed, initiativrighed og teamwork, og bæredygtighed er en naturlig del af alt, hvad vi gør. Du bliver en vigtig del af butikkens team, og vi forventer, at du bidrager til det stærke sociale sammenhold, der kendetegner os.

Lyder det som noget for dig? Her på siden kan du finde meget mere information om hverdagen i vores butikker, elevuddannelsen i teori og praksis og vores investering i vores elever som fremtidens managers. Du kan også finde praktisk information om ansættelsesprocessen og tips til din ansøgning.

H &M bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at fortsætte med at anvende vores tjenester antager vi, at du godkender dette. Læs mere om cookies.