Søg karrieremuligheder

Department Manager Trainee

Fashion never sleeps, so neither do we! Den eneste måde, vi kan fastholde vores succes i fremtiden, er ved at finde talentfulde kollegaer og hjælpe dem med at udvikle og udleve deres fulde potentiale sammen med os.

Vores virksomhed vokser og udvikler sig hver eneste dag – i hele verden!

Uddannelsesforløbet for vores Department Manager Trainees er udfordrende og ambitiøst, og du får masser af muligheder for at udvikle dine kompetencer. Alt, hvad vi gør, udspringer af vores kerneværdier (et par af dem er åben og ærlig, vi er ét team, initiativrig og konstante forbedringer). Vi kalder det The H&M Way, og som Trainee bliver du trænet og coachet i at arbejde på denne måde.

Forløbet fokuserer på de tre hovedområder Sales, Employees og Profitability, og hvert område er en central del af dét at drive vores butikker og virksomhed fremad. Ligesom hverdagen overalt i H&M er uddannelsen selvfølgelig dynamisk, og ikke to dage er ens. Én dag sidder du måske og reflekterer over H&M’s ledelsesfilosofi sammen med din Department Manager – og dagen efter træner du din viden inden for salgsoptimering ved at planlægge en kommende fashionkampagne. Men vigtigst af alt: Løbende sparring med kollegaerne og learning by doing er en helt naturlig del af din hverdag!

Vi synes kun, det er fair, at du får feedback på, hvordan du udvikler dig, så forvent også positiv og konstruktiv feedback igennem hele forløbet – altid med det formål at fastholde din udvikling og styrke din performance endnu mere!

Emma er Department Manager Trainee i Aalborg.

Uddannelsen kombinerer faglig viden med refleksion og learning-by-doing

Department Manager Trainees, der får succes i vores virksomhed, er praktiske af natur og nyder at omsætte teoretisk viden til praktiske resultater. De motiverer, inspirerer og lytter til idéer for at bringe det allerbedste frem i teamets personer og butikkens salg. Hvis du samtidig er en positiv problemknuser, der er i stand til at bevare overblikket og træffe hurtige beslutninger, så har du potentiale til at nå i mål som fremtidig leder!

Vi ved nemlig godt, hvad vores mål er: At udvikle talentfulde og ambitiøse ledere, som udvikler sig sammen med virksomheden og bærer The H&M Way videre ind i fremtiden. Hvad er dit mål? Måske at blive Department Manager om et år… eller Store Manager om tre år? Besøg vores karriereunivers og bliv inspireret af vores Department Manager Trainees og Department Managers. Vi har mange forskellige typer butikker – fordelt over hele landet – så der er ikke grænser for dine muligheder, hvis du beslutter at tage udfordringen op sammen med os!