Pretraži poslovne prilike

Aranžer


Učini da prodavnica izgleda dobro & da kupci izgledaju još bolje

Radno mjesto Visual Merchandisera je kreativno i užurbano. Kao ljubitelj mode pratiš najnovije trendove. Tvoja specijalnost su stilske kombinacije i prezentacija odjeće. Kupac je u centru svega što radite ti i tvoj tim. Tvoja kreativnost i komercijalni način razmišljanja pomaže ti u stvaranju nadahnjujućeg, relevantnog i ugodnog iskustva kupovine.

Bilo bi preblago reći da je moda tvoja strast. Poznaješ sve trendove i imaš istančano oko za predstavljanje naših kolekcija na inspirativan i komercijalan način. Tražimo izvrsnog timskog igrača i osobu s mnogo inspiracije koja zna inspirisati i druge. Voliš biti u centru svega i uživaš u poslu u kojem je svaki dan drugačiji.

Tvoj je posao predstaviti našu odjeću na atraktivan način i pratiti prodajne aktivnosti kako bismo bili sigurni da je naš look uspješan. Bit ćeš odgovoran/na za uređenje izloga i interijera u prodavnici, — vodeći računa da ona bude zabavna i moderna u svakom pogledu. Svoje kolege u prodavnici ćeš obučavati i podučavati u pogledu merchandisinga i izlaganja odjeće. Inspirisan/a si da ostaviš trajan dojam na svakoga ko dođe u kontakt s našim brendom i našim zaposlenicima. Pokreće te želja da pomogneš da svako izgleda dobro i da se osjeća dobro.

Učini da prodavnica izgleda dobro & da kupci izgledaju još bolje
Postani aranžer & više od toga u H&M-u