Pretraži poslovne prilike

Aranžer

Provedi dan s Orpianom

Pozicija Aranžera jest kreativna i užurbana.  Usavršavat ćeš, motivirati i podučavati svoje saradnike kako bi uvijek razmišljali komercijalno. Ako si dobar u svom poslu, tvojim poslovnim prilikama u H&M-u neće biti kraja. 

Bilo bi preblago reći da te moda samo zanima. Upoznat si sa svim trendovima i imaš istančano oko za predstavljanje naših kolekcija na nadahnut i komercijalan način. Tražimo izvrsnog timskog igrača i osobu s mnogo inspiracije, koja također zna inspirirati i druge. Voliš biti u središtu svega i uživaš u poslu u kojem nijedan dan nije isti.

Tvoj je posao predstaviti našu odjeću na privlačan način i pratiti prodajne aktivnosti kako bi bio siguran da se naš dobar izgled isplati. Bit ćeš odgovoran za izloge i odjeću izloženu u prodavaonici, pazeći da je prodavnica zabavna i moderna u svakom pogledu. Svoje ćeš saradnike u prodavnici usavršavati i podučavati na području vizualnog trgovanja i izlaganja.

Da li razmišljaš izvan okvira? Ovo je tvoja prilika za jedinstvenu karijeru.

H&M koristi kolačiće kako bi ti osigurao najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastaviš da koristiš naše usluge, pretpostavićemo da si zadovoljan ovim. Saznaj više o kolačićima.