Pretraži poslovne prilike

Prodajni savjetnik


Učini da se kupci osjećaju dobrodošlo & budi ono što jesi

U očima naših kupaca ti si H&M! Ljubazan/na si, imaš stila i voliš raditi s ljudima. Činiš veliku promjenu u H&M prodavnici. Pružanje izvrsne usluge kupcima i savjeta o stilu drži te aktivnim cijelog dana.

Prodajni savjetnik jedan je od naših najvažnijih radnih pozicija i odličan način za početak avanture s H&M-om. Mnogi naši menadžeri počeli su raditi na prodajnom području.

Upravo ovdje je sve usmjereno na pružanje izvrsne usluge kupcima. Kao prodajni savjetnik, moraš imati sposobnost obavljanja više poslova odjednom i uživati biti na nogama. Također si pozitivna i ljubazna osoba s fantastičnim osjećajem za stil. Posjeduješ izvrsne organizacijske vještine i uživaš raditi s timom ljudi koji su jednako otvoreni i zainteresovani za modu kao i ti.

Raditi u prodavnici znači predstavljati H&M. Nadahnjuješ i usmjeravaš kupce, pomažući im u svakom smislu. Bilo da je to u prodajnom prostoru, u kabinama za presvlačenje ili na našim blagajnama - radit ćeš s modom i ljudima. Pružanje izvrsne usluge kupcima uključuje rad s odjećom koja dolazi u prodavnicu i brigu o privlačnom uređenju prodavnice. Naravno, podrazumijeva se da si potpuno u toku sa svim našim kampanjama i prodajnim aktivnostima. Pružit će ti se prilika da pokreneš stvari. Ako tražiš avanturu, u H&M-u ćeš pronaći uzbudljivo putovanje.

Učini da se kupci osjećaju dobrodošlo & budi ono što jesi
Postani prodajni savjetnik & više od toga u H&M-u