Pretraži poslovne prilike

Prodajni savjetnik

Provedi dan s Antom

Prodajni savjetnik jedna je od naših najvažnijih pozicija i odličan način da s nama započneš svoju karijeru. Mnogi naši menadžeri počeli su raditi na prodajnom području, gdje se sve svodi na pružanje izvrsne usluge kupcima

Kako bi bio idealan za poziciju prodajnog savjetnika, moraš biti sposoban u obavljanju više poslova odjednom i uživati biti na nogama. Također si pozitivna i ljubazna osoba s odličnim smislom za stil.  Posjeduješ izvrsne organizacijske vještine i uživaš sarađivati s timom ljudi koji su jednako otvoreni i zainteresirani za modu kao i ti.

Rad u prodavnici znači predstavljati H&M. Nadahnjuješ i vodiš kupce, pomažući im u svakome smislu. Širiš radost mode po prodajnom području, u kabinama i na blagajni.  Izvrsna usluga također uključuje uređivanje prodavnice i rukovanje odjećom koja u nju pristiže.  Naravno, podrazumijeva se da si u potpunosti informiran o svim našim kampanjama i prodajnim aktivnostima.

Zvuči kao nešto za tebe? Čestitamo! Ovo je tvoja prilika za jedinstvenu karijeru.

H&M koristi kolačiće kako bi ti osigurao najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastaviš da koristiš naše usluge, pretpostavićemo da si zadovoljan ovim. Saznaj više o kolačićima.