Pretraži poslovne prilike

Menadžer odjeljenja

Provedi dan s Marijom

Kao menadžer odjela u H&M-u provodit ćeš 80 posto vremena tamo gdje se sve događa – u prodajnom području prodavnice.  Ne samo što je zabavnije, nego tako i pružaš podršku svojim saradnicima.  Svjestan si da je za postizanje izvrsnih rezultata u prodaji važno slušati ideje svog tima i pomagati im da razviju svoje vještine.

Menadžer odjela kakvog tražimo mora biti iznimno aktivan.  Uživaš u užurbanosti našeg poslovanja i radnom mjestu na kojem moraš donositi ali i primijeniti odluke na licu mjesta.  Sposoban si rješavati probleme i imaš pozitivan stav. Također si vrlo organiziran i znaš kako motivirati i nadahnuti ljude oko sebe.

Vodiš svoj odjel pružajući kupcima odličnu uslugu na prodajnom odjelu, u garderobi i na blagajni. Kada ne pomažeš svom timu u prodavaonici, razvijaš prodajne strategije, prezentacije robe te planiraš kampanje i promocije.  Usavršavaš, razvijaš i ocjenjuješ prodajne savjetnike te organiziraš i planiraš uspjeh svog odjela.

Spreman si za izazov? Ovo je tvoja prilika za jedinstvenu karijeru.

H&M koristi kolačiće kako bi ti osigurao najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastaviš da koristiš naše usluge, pretpostavićemo da si zadovoljan ovim. Saznaj više o kolačićima.