Pretraži poslovne prilike

Menadžer odjela


Pomozi drugima da pronađu svoj put & otkrij svoj vlastiti 

Kao menadžer odjela u H&M-u provodit ćeš 80% svog vremena tamo gdje se sve događa – u prodajnom prostoru prodavnice. Ne samo zato što je to zabavnije nego i radi podrške svojim kolegama. Svjestan/a si da je za postizanje izvrsnih rezultata važno slušati ideje svog tima i pomagati im u razvoju njihovih vještina.

Vodstvo primjerom i zajednički rad s tvojim timom se podrazumijeva. Prvo razmišljaš o kupcima, imaš komercijalni osjećaj koji podstiče prodaju i operativno znanje da podržiš sebe i svoj tim. Uživaš u brzom tempu našeg poslovanja i radnom mjestu na kojem moraš donositi ali i provoditi odluke na licu mjesta. Sposoban/na si rješavati probleme uz pozitivan stav. Vrlo si organizovan/a i znaš kako motivisati i inspirisati ljude oko sebe.

Svoj odjel vodiš pružajući kupcima izvrsnu uslugu u prodajnom prostoru, u kabinama i na blagajnama. Kada ne pomažeš svom timu u prodajnom prostoru, razvijaš prodajne strategije, prezentaciju robe i planiraš kampanje i aktivnosti. Usavršavaš, razvijaš i ocjenjuješ prodajne savjetnike i organizuješ i planiraš uspjeh svog odjela. Svjesni smo doprinosa koji svaki pojedinac može dati našem zajedničkom uspjehu. Kada dodaš svoj jedinstven glas H&M-u, zajedno možemo stvoriti magiju.

Pomozi drugima da pronađu svoj put & otkrij svoj vlastiti
Postani menadžer odjela & više od toga u H&M-u