Pretraži poslovne prilike

Rad u proizvodnji

Naši kupci moraju biti sigurni kako je sve što kupe u H&M-u dizajnirano, proizvedeno i isporučeno uz najveću moguću brigu prema ljudima i okolišu

U proizvodnji se istovremeno radi na nekoliko područja kako bi dizajnerska ideja postala konačni proizvod. Smješteni na našim tržištima nabavke, ovi uredi predstavljaju glavni kontakt za lokalne dobavljače, te vode brigu o rokovima i praktičnim aspektima svih narudžbi.

Da li tražiš posao u određenoj državi?  Molimo promijeni lokaciju ove stranice na svoju željenu proizvodnu državu: Bangladeš, Bugarska, Kambodža, Kina, Etiopija, Indija, Indonezija, Italija, Koreja, Pakistan, Portugal, Rumunjska, Šri Lanka, Švedska, Turska ili Vijetnam. Imamo globalne funkcije za proizvodnju sa sjedištem u Švedskoj.

Komercijalni menadžer

Jesi li sposoban pregovarač sa strašću za modu? Onda bi ovo mogla biti pozicija za tebe!

Pročitaj više o ulozi komercijalnog menadžera.

Kontrolor poslovanja

Jesi li oštroumni analitičar sa zavidnim ljudskim vještinama?  Onda bi ovo mogla biti pozicija za tebe!

Pročitaj više o ulozi kontrolora poslovanja.

Tekstilni tehničar

Jesi li usredotočen/a na tehničke detalje i mjere kako bi osigurao/la najbolju kvalitetu odjeće? Onda bi ovo mogla biti pozicija za tebe!

Pročitaj više o ulozi tekstilnog tehničara.

Menadžer nabavke

Može li tvoja sposobnost strateškog razmišljanja pomoći u sklapanju najboljih poslova na globalnom nivou?  Onda bi ovo mogla biti pozicija za tebe!

Pročitaj više o ulozi menadžera nabavke.

Menadžer proizvoda

Imaš li ono nešto potrebno za stvaranje vrhunski efikasnih timova u svijetu proizvodnje? Onda bi ovo mogla biti pozicija za tebe!

Pročitaj više o ulozi menadžera proizvoda.

Revizor održivog poslovanja

Bio/la bi ponosan/na da možeš promovirati i osiguravati održivo poslovanje naših dobavljača? Onda bi ovo mogla biti pozicija za tebe!

Pročitaj više o ulozi revizora održivog poslovanja.