Pretraži poslovne prilike

Vizual

Visual Department radi multifunkcionalno da poboljša iskustvo kupaca u prodavnici, predstavljajući našu modu i kampanje na vizualno inspirativan način.

Staramo se o tome da naše kolekcije izgledaju najbolje što mogu – ekspresivnim kampanjama, optimizacijom materijala u prodavnicama i stvaranjem pozivajućih postavki u izlozima.

Danas ovo odjeljenje broji 80 kreativnih talenata različitih radnih uloga, kao što su kreatori, stilisti i projektni menadžeri.

Visual department sastoji se od pet timova različitih područja ekspertize, a svi rade zajedno da dostignu najbolje moguće rezultate!

  • Presentation & Styling Team – Blisko sarađuje sa uredom za nabavku radi poboljšanja prezentacije i stilizovanja. Ovaj tim postavlja globalne vizualne smernice i radi kako na trenutnim kolekcijama, tako i na budućem razvoju.
  • Window Design Team – ovaj tim je odgovoran za najbolje moguće praćenje kampanje u prodavnicama; uključujući dizajniranje postavki za izloge.
  • Production Team – ovaj tim je odgovoran za naše resurse i proizvodnju artikala visoke kvalitete za naše prodavnice na najbolji način. Tim teži tome da osigura inovativne, održive i komercijalne temelje koji povećavaju prodaju i uticaj brenda/koncepta.
  • Planning & Information Team –  osnovne odgovornosti obuhvataju poticanje komercijalnog planiranja, razvoj naših kampanja, poboljšanje iskustva u prodavnici i stvaranje inspirativnih informacija za prodavnice i timove država.
  • Country support & Talent Team - ovi timovi putuju širom svijeta da podrže državne timove pri vizualnoj implementaciji pomoću najbolje prakse.

Jednostavno rečeno, Visual Department stvara najbolje iskustvo u kupovini predstavljajući naše kolekcije i kampanje na najbolji mogući način!