Pretraži poslovne prilike

Merchandising

U merchandising odjelu spajamo komercijalne ideje, analitičke vještine i želju da stvari učinimo boljima.  Naš tim čine Merchandise Managers, Merchandise Planner, te Head of Merchandising. Zajedno osiguravamo optimalne zalihe robe te pronalazimo načine kako da ostvarimo maksimalni prodajni potencijal, kako bi H&M mogao i dalje kupcima diljem svijeta pružati najbolje moguće iskustvo u kupovini i modi.

Kako bismo zadovoljili očekivanja naših kupaca, razvijamo strategije za naše različite koncepte kao što su Ladies, Men, Kids, Divided, Home i Beauty, vodeći pri tome računa da su naše ponude maksimalno prilagođene posebnostima različitih tržišta.  Saradnjom s drugim odjelima, na primjer s vizuelnim odjelom i marketingom, osiguravamo komercijalni dio i podučavamo kolege koji rade u prodavnicama kako da i sami unaprijede prodajne prilike.

Ukratko, rad u merchandising odjelu omogućuje ti da stekneš cjelokupan uvid u svaki segment našeg poslovanja. Poslije takvog iskustva, prilike za tvoju karijeru su beskrajne.