Pretraži poslovne prilike

Napiši svoju vlastitu priču 

Počni učiti nove stvari & otkrij sve što možeš biti. Budi ono što jesi & više od toga u H&M-u

U H&M-u te podstičemo, imamo povjerenja u tebe i ohrabrujemo te da istražiš svoj vlastiti put i da napišeš svoju vlastitu priču. Vjerujemo u rano povjeravanje odgovornosti ljudima kako bi razvili snažan osjećaj odgovornosti nad projektima i svijest o mogućnosti vlastitog uticaja na rezultate. Naše poslovanje je tvoje poslovanje. Kada se ti razvijaš, i mi se razvijamo. 

U H&M-u vjerujemo da je moguće da otkriješ ono što voliš. Kako vjerujemo da smo mjesto mogućnosti i mjesto na kojem treba biti, to znači da ne postoji određeni put. Podstičemo te da imaš glavnu ulogu u razvoju svoje karijere. Radeći sjajan posao i primjenom naših vrijednosti, sve možemo učiniti mogućim! 

Postoji mnogo načina za razvoj karijere s nama. Velike prilike za profesionalni i lični razvoj pružaju ti se kroz naš sistem internog napredovanja, učenje različitih vještina, mijenjanje poslova i preuzimanje novih odgovornosti. U H&M-u imat ćeš priliku da istražiš široku paletu potencijalnih uloga koje te mogu odvesti širom svijeta.


Dodaj svoj jedinstven glas

Naše vrijednosti povezuju H&M-ove zaposlenike širom svijeta. Bez obzira na tvoju ulogu, uspjehu H&M-a doprinosiš ispunjavanjem svojih zadataka i živjeći naše vrijednosti.  Jednostavno rečeno: ŠTA radiš jednako je važno kao i KAKO to radiš. Na taj način stvara se radno okruženje u kojem je svaki pojedinac iz tima važan i gdje svako može nešto promijeniti.  


Biti lider

U H&M-u vodstvo predstavlja inspiraciju, delegiranje, povratnu informaciju i motivaciju. Naši lideri su uzori — uvijek djeluju u skladu s našim vrijednostima i ambicijom da naši zaposlenici i poslovanje nastave rasti. 

Većina naših lidera stasala je kroz interna zapošljavanja. a njihov razvoj smo podržali i kroz obuke, usavršavanja i mentorske programe. U H&M-u postoje kontinuirane mogućnosti učenja i kolege koje će te ohrabriti i podržati.  

Usudi se biti lider! 


Usavršavanje i razvoj

U H&M-u učenje je dio kulture. Pružamo inspirativnu internu obuku za svako radno mjesto. Želimo da budemo mjesto gdje se naši zaposlenici osjećaju cijenjeno i gdje imaju priliku za razvoj. Nudimo uvodne programe obuke za sve naše zaposlenike.  

Snažno vjerujemo u interne rotacije radnih mjesta i interni napredak. Prisutni smo na mnogo tržišta širom svijeta. Naše snažno širenje otvara mnogo mogućnosti za međunarodne zadatke.


Analiza i otvoreni dijalog

Jedna od naših temeljnih vrijednosti je da smo direktni i bez predrasuda. To znači da imamo snažnu kulturu povratne informacije. Smatramo da su redovne analize i dijalog ključni za razvoj i zadovoljstvo naših zaposlenika. Našim godišnjim analizama uspješnosti i planovima za individualni razvoj podržavamo razvoj naših zaposlenika. Lični i profesionalni razvoj naših zaposlenika sastavni je dio razvoja H&M-a, kako bismo postali mjesto mogućnosti i mjesto na kojem treba biti ...