Pretraži poslovne prilike

Beskrajne poslovne prilike

S obzirom na to da se neprestano širimo, uvijek smo u potrazi za nadarenim ljudima - za svaki segment naše kompanije. Pridruži nam se u nadahnutom, užurbanom, uzbudljivom i promjenljivom okruženju, gdje tvojim poslovnim prilikama nema kraja.

Vjerujemo u svoje ljude i uvijek potičemo nove ideje i inicijative.  Uz usavršavanje i vođeno usmjeravanje, tvojim mogućnostima za uspješnu i globalnu karijeru u H&M-u nema kraja. Nama je cilj da posao u H&M-u bude više od posla -  to je početak karijere s mnogo prilika.


Upoznaj naše ljude

Uspješna karijera s napredovanjem i ličnim rastom – upoznajte Paul-a
Od prodajnog savjetnika do rukovodica službe za ljudske resurse – upoznajte Sanna
Svaki novo radno mjesto donosi nove izazove i prilike – upoznajte Silky

Tvoja karijera s nama

Postoje mnogi načini kako da razviješ svoju karijeru s nama. Sjajne prilike za profesionalni i lični rast pružaju ti se kroz interna zapošljavanja, rotaciju poslova, promjene funkcija i preuzimanje novih odgovornosti. Djelujemo na mnogim tržištima širom svijeta, a naše stalno širenje pruža ti nove međunarodne poslovne prilike

U H&M-u ne postoji unaprijed određeni put za uspješnu karijeru. Potičemo te da aktivno učestvuješ u razvoju svoje karijere. Uvijek se trudi izvrsno obavljati svoj posao, provodi naše vrijednosti u djela – i postani naša buduća zvijezda!


Svi čine razliku

Naše vrijednosti, H&M-ov duh, povezuju H&M-ove zaposlenike širom svijeta. Bez obzira na to koja je tvoja uloga, našem uspjehu doprinosiš ispunjavanjem svojih zadataka i provođenjem naših vrijednosti. Jednostavno rečeno: ONO ŠTA radiš jednako je važno kao i KAKO to radiš.  Na taj način stvara se radno okruženje u kojem je svaki pojedinac iz tima uzor i podjednako bitan.


Vodstvo koje se temelji na vrijednostima

U H&M-u vođstvo predstavlja inspiraciju, delegiranje, povratnu informaciju i motivaciju. Naši lideri služe kao uzor, uvijek djeluju u skladu s našim vrijednostima i ambicijom da naši zaposlenici i poslovanje nastave rasti.

Većina naših lidera stasala je kroz interna zapošljavanja, a njihov razvoj smo podržali i kroz usavršavanja, obuke te mentorske programe.

H&M koristi kolačiće kako bi ti osigurao najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastaviš da koristiš naše usluge, pretpostavićemo da si zadovoljan ovim. Saznaj više o kolačićima.