Pretraži poslovne prilike

Naravno da postoje pogodnosti!

Nama je u H&M-u stalo do naših zaposlenika. Važno nam je da se osjećate cijenjeno i poštovano u svakom pogledu. Dugoročno gledano, tvoja dobrobit ključna je za naš uspjeh. U praksi to znači da naši zaposlenici širom svijeta ostvaruju odlične pogodnosti.  Provjeri koje!


Kupuj za još manje

Kao što već znaš, H&M ima odlične cijene, ali one su još bolje za zaposlenike!  Naši zaposlenici dobivaju popust kada kupuju u H&M-u – širom svijeta.


Iskoristi pogodnosti našeg uspjeha

H&M-ov program poticaja, HIP, potiče i nagrađuje svakodnevnu predanost i dugoročni angažman naših zaposlenika.  Početna donacija predsjednika uprave, Stefana Persson-a i njegove porodice, zajedno s budućim prilozima od strane H&M grupe, bit će tokom vremena ravnomjerno raspoređena među našim zaposlenicima – nezavisno od pozicije i plate. Kao naš zaposlenik imat ćeš koristi od rasta vrijednosti H&M-a jednako kao i naši dioničari. Pročitaj više!


Usavršavanje i razvoj

H&M pruža interno usavršavanje na svakom nivou. Želimo da H&M bude mjesto gdje se naši zaposlenici osjećaju cijenjeno i gdje imaju priliku razvijati se. To ostvarujemo kroz unutrašnje rotacije radnih mjesta i mogućnosti napredovanja, te nudeći međunarodne poslovne prilike.  Također, nudimo uvodne edukativne programe za prodajne savjetnike, menadžere odjela, aranžere i menadžere prodavnica.


Revizija i otvoreni dijalog

Smatramo da su povratna informacija i procjena rada ključni za razvoj i zadovoljstvo naših zaposlenika. Naše godišnje ocjenjivanje i revizija plata tek su neki od alata pomoću kojih osiguravamo rast zaposlenika. Za nas je zaposlenikov lični i profesionalni razvoj sastavni dio H&M-ova razvoja. Zajedno možemo nastaviti graditi na uspjehu kompanije