Pretraži poslovne prilike

Hej studenti!


Studiraj i radi

Pristižu nam mnoge molbe studenata koje zanimaju honorarni poslovi i rad za vrijeme praznika. Istina je, honorarni posao u nekoj od naših prodavaonica sjajna je prilika za početak tvoje karijere u H&M-u. To je savršeno mjesto da nas upoznaš, a može se razviti i u posao na puno radno vrijeme, kao i u međunarodnu karijeru.  Dobro došao u zabavnu i liberalnu radnu kulturu, s fleksibilnim radnim vremenom i mnogo individualne odgovornosti!


Praksa i pripravnički programi

U nekim zemljama u kojima smo prisutni možeš raditi kao pripravnik u našim prodavnicama, a svako malo pruža se prilika da se u našim uredima prijaviš za praksu i pripravničke programe. Ove pozicije bit će objavljene u odjeljku slobodna radna mjesta.

U našem središnjem uredu u Švedskoj nudimo praksu i pripravničke programe u sklopu odjela Kontrola poslovanja, IT te nabavka i dizajn, na primjer. Posjeti švedsku stranicu o karijerama i saznaj više.


Pišeš diplomski rad ili esej?

Želiš pisati diplomski rad ili esej o H&M-u?  Odlično! Nažalost, nemamo ni vremena niti sredstava da podržimo takve važne projekte.  No, nadamo se da ćeš pronaći mnogo korisnih informacija ovdje na hm.com.