Потърси възможности за работа

Visual Merchandiser


Постарай се магазина да изглежда добре & клиентите да се чувстват фантастично

Работата на Visual Merchandiser е креативна и динамична. Като любител на модата следиш най-новите тенденции. Стайлингът и представянето на дрехи са твой специалитет. Клиентът е в центъра на всичко, което правиш заедно със своя екип. Твоята креативност и търговско мислене ти помагат да създадеш вдъхновяващо, подходящо и удобно изживяване по време на пазаруване.

Ако кажеш, че модата е твоята страст, това би било доста сдържано изказване. Знаеш всички тенденции и имаш отличен усет, за да представяш нашите колекции по вдъхновяващ и комерсиален начин. Търсим човек с отлични умения за работа в екип, изпълнен с вдъхновение, който знае как да вдъхновява другите. Обичаш да си в центъра на нещата и държиш всеки следващ работен ден да е различен от предишния.

Задачата ти е да представяш нашите дрехи по атрактивен начин и да проследяваш продажбите, за да гарантираш, че добрият ни външен вид дава добри резултати. Ще отговаряш за витрините и излагането на стоките в магазина,като гарантираш забавния и модерен вид на магазина. Също така ще обучаваш и инструктираш колегите в магазина в областта на визуалния мърчандайзинг и представянето на дрехите. Усещаш вдъхновение да създаваш трайно впечатление на всички, които влизат в контакт с нашата марка и нашите служители. Искаш да помагаш на всички да изглеждат и да се чувстват добре.

Направи магазина да изглежда добре & клиентите – фантастично.
Бъди Visual Merchandiser & нещо повече в H&M