Потърси възможности за работа

Visual Merchandiser

Следвайте Orpiano за един ден

Ролята на Visual Merchandiser е креативна и динамична. Ще обучавате, мотивирате и подготвяте Вашите колеги постоянно да мислят по комерсиален начин. Ако сте добри в това, което правите, за Вас има безкрайни кариерни възможности в H&M. 

Ако кажете, че се интересувате от мода, би било доста сдържано изказване. Вие познавате всички тенденции и имате отличен усет, за да представите нашите колекции по вдъхновяващ и комерсиален начин. Ние търсим личност с отлични умения за работа в екип, която да е изпълнена с вдъхновение и да знае как да вдъхнови и другите. Харесва Ви да бъдете в центъра на нещата и държите всеки следващ работен ден да е различен от предишния.

Вашата задача е да представяте нашите дрехи по атрактивен начин и да проследявате продажбите, за да гарантирате, че добрият ни външен вид дава добри резултати. Вие ще отговаряте за витрините и излагането на стоките в магазина, като гарантирате атрактивен и забавен вид на магазина. Също така ще обучавате и подготвяте на място Вашите колеги за визуален мърчандайзинг и представяне на дрехите.

Можете ли да мислите по нетрадиционен начин? Това е Вашият шанс за една необикновена кариера.

За да осигури възможно най-приятно ползване на нашия уебсайт, H&M използва бисквитки. Ако продължите да използвате нашите услуги, ние ще приемем, че това Ви устройва. Научете повече за бисквитките.