Потърси възможности за работа

Store Manager

Следвайте Becca за един ден

Да сте Store Manager в H&M не означава, че сте големият шеф. Тук става въпрос за спечелване на уважението на другите. По принцип това не е свързано толкова с Вас, колкото с това да вдъхновите и мотивирате хората да постигнат отлични резултати.

Всички наши успешни Store Managers имат отлични лидерски умения и набито око за бизнес възможности. Също така могат да подготвят и вдъхновяват другите, подтиквани от силна лична мотивация.

Вашата роля като Store Manager е свързана с максималното увеличаване на възможностите за продажби и доходи на Вашия магазин и проследяване на резултатите. Трябва да гарантирате възможно най-високо ниво на обслужване на клиентите и да се уверите, че визуалният мърчандайзинг се изпълнява в съответствие с Вашите указания. Вие ще управлявате и процеса на подбор на персонал, обучението и развитието на продавач-консултанти и екипа за управление на магазините.

Готови, приготви се, старт – това е Вашият шанс за една необикновена кариера.

За да осигури възможно най-приятно ползване на нашия уебсайт, H&M използва бисквитки. Ако продължите да използвате нашите услуги, ние ще приемем, че това Ви устройва. Научете повече за бисквитките.