Потърси възможности за работа

Sales Advisor 


Накарай клиентите да се чувстват добре дошли & не се притеснявай да бъдеш себе си

В очите на клиентите ти си H&M! Ти си приятелски настроен, стилен и обичаш да работиш с хора. Променяш нещата към по-добро в магазина на H&M. Предоставяш фантастично обслужване и съвети за стил на клиентите и си в движение през целия ден.

Sales Advisor е една от най-важните ни позиции и е чудесен начин да започнеш своето приключение в H&M. Много от нашите управители започват работа в търговската зона.

Тук на първо място е отличното обслужване на клиентите. Като Sales Advisor трябва да вършиш много неща едновременно и да ти харесва постоянно да си в движение. Освен това трябва да си позитивен и приятелски настроен човек с фантастично усещане за стил. Трябва да имаш великолепни организационни умения и да обичаш да работиш с екип от хора, които са също толкова дружелюбни и интересуващи се от мода колкото теб.

Да работиш в магазин означава да представляваш H&M. Ти вдъхновяваш, насочваш и помагаш на нашите клиенти по всякакъв начин. Независимо дали си в търговската зона, в пробните или на касите – ще работиш с дрехи и хора. Доброто обслужване на клиентите включва също подреждане на новопостъпилата стока и грижа за привлекателния вид на магазина. И разбира се, трябва да си напълно информиран за всички наши кампании и разпродажби. Ще получиш възможността да накараш нещата да се случват. Ако търсиш приключения, вълнуващото пътешествие в H&M те очаква.

Накарай клиентите да се чувстват добре дошли & не се притеснявай да бъдеш себе си.
Бъди Sales Advisor & нещо повече в H&M