Потърси възможности за работа

Sales Advisor

Следвайте Anta за един ден

Sales Advisor е една от най-важните позиции и чудесен начин да започнете Вашата кариера с нас. Много от нашите управители са започнали от етажа за продажби на стоки, където всичко е въпрос на отлично обслужване на клиентите.

За да се впишете добре в нашия екип от Sales Advisors, трябва да умеете да вършите няколко неща едновременно и да ви харесва да сте в постоянно движение. Също да сте позитивни и любезни и с фантастично чувство за стил. Да притежавате добри организационни умения и да харесвате работата в екип от хора, които са също толкова дружелюбни и интересуващи се от мода, колкото Вас.

Да работите в магазина означава, че Вие сте лицето, което представя H&M. Вие вдъхновявате, насочвате и помагате на нашите клиенти по всякакъв начин. Независимо дали става дума за етажа за продажби на стоки, за пробните или за касите, Вие ще сте проводник на забавлението в модата. Доброто обслужване на клиентите включва и подреждане на новопостъпилата стока, както и увереност, че магазинът изглежда атрактивно. И разбира се трябва да бъдете напълно информирани за всички наши кампании и дейности по продажбите.

Разпознавате ли се? Поздравления! Това е Вашият шанс за една необикновена кариера.

За да осигури възможно най-приятно ползване на нашия уебсайт, H&M използва бисквитки. Ако продължите да използвате нашите услуги, ние ще приемем, че това Ви устройва. Научете повече за бисквитките.