Потърси възможности за работа

Online Customer Service Team Coach

Team Coaches в отдел „Обслужване на клиенти“ имат много важна работа за вършене. Със стотиците запитвания, които ежедневно постъпват в нашия отдел, началниците на сектори запазват позитивното си и съсредоточено отношение към клиентите, като предлагат отлично обслужване като същевременно обучават своите екипи по същия начин.

Team Coaches, които търсим, ще поемат отговорност за развитието на техните екипи и работното им място. Трябва да притежавате отлични лидерски умения и да бъдете организирани и изключително активни. Вашата енергия е заразителна, Вие мотивирате и вдъхновявате другите и знаете как да накарате Вашия екип да осигури резултати и обслужване според стандартите на H&M. Вие също така сте изключително комуникативна личност.

Вашата задача е да изградите отлични, дългосрочни взаимоотношения с клиентите и да обучите своя екип „Обслужване на клиенти“, състоящ се от около 15 души. Заедно с Вашия екип и управителите Вие ще планирате и проследявате дейностите и целите за максималното увеличаване на продажбите и доходите посредством отлично обслужване на клиентите. Вие ще гарантирате и постоянното контролиране на ежедневната работа.

Нетърпеливи сте да започнете? Това е Вашият шанс за една необикновена кариера.