Потърси възможности за работа

Department Manager


Помогни на другите да намерят пътя си & открий своя

Като Department Manager в H&M, ще прекарваш 80% от времето си там, където се случва всичко – в търговската зона. Не само защото там е по-забавно, но и за да помагаш на своите колеги. За да постигнеш великолепни резултати, знаеш колко е важно да се вслушваш в идеите на екипа си и да помагаш на колегите да развиват своите умения.

Даването на личен пример и работа с екипа трябва да ти идват отвътре. Трябва да поставяш клиента на първо място, да имаш силен търговски нюх за увеличаване на продажбите и оперативни знания, за да помагаш на себе си и своя екип. Трябва да харесваш динамиката на нашия бизнес и работното място, където можеш да взимаш бързи решения и да ги прилагаш на практика. Да бъдеш личност, която може да разрешава проблемите с позитивно отношение. Също трябва да си добре организиран и да знаеш как да мотивираш и вдъхновяваш хората около теб.

Трябва да управляваш своя отдел, като предлагаш отлично обслужване на клиентите в търговската зона, в пробните и на касите. Когато не си в търговската зона, за да помагаш на своя екип, трябва да разработваш стратегии за продажби, да изготвяш търговски презентации и да планираш кампании и дейности. Ще обучаваш, развиваш и оценяваш Sales Advisors и ще организираш и изготвяш план за успеха на твоя отдел. Признаваме приноса на всеки служител за нашия общ успех. Когато направиш своя уникален принос за H&M, заедно ще можем да направим чудеса.

Помогни на другите да намерят пътя си & открий своя.
Бъди Department Manager & нещо повече в H&M