Потърси възможности за работа

Department Manager

Следвайте Marla за един ден

Като Department Manager в H&M ще прекарвате 80% от времето си там, където се случва всичко – в самия магазин. Не само, защото там е по-забавно, но и за да помагате на Вашите колеги. За да постигнете изключителни продажбени резултати, Вие знаете колко важно е да се вслушвате в идеите на Вашия екип и да им помагате да развиват своите умения.

Department Managers, които търсим, трябва да са много активни. Трябва да харесвате динамиката на нашия бизнес и работното място, на което се вземат бързи решения и се прилагат на практика. Да сте личност, която може да разрешава проблемите с позитивно отношение. Също да сте добре организирани и да знаете как да мотивирате и вдъхновите хората около Вас.

Трябва да управлявате Вашия отдел, като предлагате отлично обслужване на клиентите на етажа за продажби на стоки, в пробните и на касите. Когато не сте в магазина, за да помагате на Вашия екип, трябва да разработвате стратегии за продажби, да изготвяте презентации и да планирате кампании и дейности. Да обучавате, развивате и оценявате продавач-консултантите, както и да организирате и изготвяте план за успеха на Вашия отдел.

Готови ли сте за предизвикателството? Това е Вашият шанс за една необикновена кариера.

За да осигури възможно най-приятно ползване на нашия уебсайт, H&M използва бисквитки. Ако продължите да използвате нашите услуги, ние ще приемем, че това Ви устройва. Научете повече за бисквитките.