Потърси възможности за работа

Online Customer Service Agent

Customer Service Agents в H&M не само отговарят на въпросите – те създават приятелства. Защото доброто обслужване e е именно това: създаване на отношения с клиентите и гаранция, че H&M може да продължи да предлага страхотна мода на страхотна цена. Динамичната среда в отдел „Обслужване на клиенти“ означава, че всеки ден е различен от предишния. За да се впишете в профила, трябва да сте ентусиазиран човек, който умее да върши няколко неща едновременно и може да запази хладнокръвен и професионален подход дори в стресови ситуации. Свикнали сте да поемате собствени инициативи и отговорности като същевременно сте винаги усмихнати.

Искаме да се наслаждавате на работата както с компютри, така и с хора, като това често става едновременно. Трябва да сте изключително комуникативни и нетърпеливи в желанието си да получавате актуална информация за текущи кампании, продажбени дейности и стратегии. И не на последно място да имате голям интерес към модата.

Ежедневната Ви работа включва обработка на запитвания за онлайн поръчки, колекции и продукти по всички канали – от имейли и чат на живо до телефонни обаждания и кореспонденция по обикновена поща.

Звучи Ви интересно? Това е Вашият шанс за една необикновена кариера.