Потърси възможности за работа

Работа в отдел „Производство”

Нашите клиенти трябва да се чувстват уверени, че всичко, което купуват в H&M е моделирано, произведено и доставено с възможно най-голямо внимание към хората и околната среда. 

В отдел „Производство” няколко различни роли съчетават уменията си, за да превърнат една идея в реален продукт. Разположени в нашите ресурсни пазари, те са първите хора, с които местните ни доставчици осъществяват контакт относно сроковете и други практични страни, свързани с доставките.

Търсите си работа в конретна страна? Моля сменете местоположението на сайта с предпочитаната от вас страна с отдел Производство: Бангладеш, България, Камбоджа, Китай, Етиопия, Индия, Индонезия, Италия, Корея, Пакистан, Португалия, Румъния, Шри Ланка, Швеция, Турция или Виетнам. Имаме глобални позиции в отдел Производство, които са базирани в Швеция.

Специалист по продуктов мърчандайзинг

Вие сте добър посредник, който обича модата? Тогава това може да е работата за Вас!

Прочетете повече за работата като Специалист по продуктов мърчандайзинг.

Бизнес контрольор

Вие сте наблюдателен анализатор с впечатляващи умения за работа с хора? Тогава това може да е работата за Вас!

Прочетете повече за работата като Бизнес контрольор.

Технолог конфекция

Държите ли да изпипвате техническите детайли и мерки, за да произведете облекла с най-високо качество? Тогава това може да е работата за Вас!

Прочетете повече за работата като Технолог конфекция

Мениджър покупки

Имате стратегически подход, който Ви помага да сключвате най-изгодните международни сделки? Тогава това може да е работата за Вас!

Прочетете повече за работата като Мениджър покупки

Продуктов мениджър

Имате ли нужните умения, за да изградите водещи екипи в областта на производството? Тогава това може да е работата за Вас!

Прочетете повече за работата като продуктов мениджър.

Одитор за устойчиво развитие

Гордеете се с предлагането и прилагането на практики за устойчиво развитие сред доставчиците ни? Тогава това може да е работата за Вас!

Прочетете повече за работата като одитор за устойчиво развитие.

За да осигури възможно най-приятно ползване на нашия уебсайт, H&M използва бисквитки. Ако продължите да използвате нашите услуги, ние ще приемем, че това Ви устройва. Научете повече за бисквитките.