Потърси възможности за работа

Manager

Посети спедиторския център

Като Manager в отдел „Логистика“ отговаряте за един натоварен отдел в големия магазин. Доставката на стоките е главната Ви отговорност заедно с обучението на екип от колеги, които да продължат съществената си работа по поддържане на инвентара в складовете ни по целия свят.

Вие сте отзивчив служител, който служи за пример и имате предприемачески дух? Имаме нужда от хора, които знаят как да мотивират и обучат даден екип, които са амбициозни и имат големи лидерски умения – като същевременно са личности с умения за работа в екип, които се вслушват в хората около себе си.

Опорна точка на работната позиция на Manager в логистиката е обслужването, което означава, че Вие осъзнавате значението на подбора на персонал, обучението и развиването на своя екип, поемането на финансова отговорност с чест последващ контрол, както и планирането и организирането на своя отдел за максимална ефикасност. Но Вие също разбирате важността на това работното място да е идеална среда за забавление и непрестанни усмивки на лицата на хората от екипа Ви.

Струва Ви се, че това е работата за Вас? Това е Вашият шанс за една необикновена кариера.