Потърси възможности за работа

Pattern Maker

Един ден с Димо

Работата на Pattern Maker в H&M е изцяло свързана с работа в екип. Ще работите в централния ни офис в Стокхолм заедно с Designers, Buyers и Business Controllers за разработването на нови колекции. Работното място е креативно, динамично и напрегнато, като всеки ден е различен от следващия.

Търсим някой, който може да превърне въображението на дизайнера в модни колекции, които ще се търсят на пазара. Вие сте гъвкава, внимателна към детайла и изключително професионална личност!

Вашата работа ще се състои в това да трансформирате въображението на дизайнера в облекла с точната форма, очертания и функционалност. Заедно с Вашия дизайнерски екип ще изготвяте модели, ще правите проби върху модели и манекени и непрекъснато ще следите нашите колекции в магазините ни. Важна част от Вашата работа е винаги да бъдете в крак с настоящите и бъдещи модни тенденции.

Разбирате перфектно за какво говорим? Това е Вашият шанс за една необикновена кариера.

За да осигури възможно най-приятно ползване на нашия уебсайт, H&M използва бисквитки. Ако продължите да използвате нашите услуги, ние ще приемем, че това Ви устройва. Научете повече за бисквитките.