Потърси възможности за работа

Designer

Един ден с Рос и Елинор

Работата на Fashion- or Print Designer в H&M е изцяло свързана с работа в екип. Вие ще работите в централния ни офис в Стокхолм заедно с Pattern Makers, Buyers и Business Controllers за планиране и създаване на колекции на H&M. Работното място е креативно, динамично и напрегнато, като всеки ден е различен от следващия.

За да се справите перфектно с тази работа, винаги трябва да сте напред в играта и да забелязвате тенденциите години по-рано. Вие сте истински моден ентусиаст и притежавате умения да превърнете дадени скици в най-продаваните модели, а Вашият постоянен фокус в работата са клиентите.

Вашата роля е свързана със създаване на нови продукти и управление на дейностите по тяхното разработване. Вие непрекъснато ще усъвършенствате и развивате нашите колекции, ще следите резултатите от продажбите и постоянно ще търсите нови възможности за продажби.

Струва Ви се, че това е работата за Вас? Това е Вашият шанс за една необикновена кариера.

FAQ Designer

За да осигури възможно най-приятно ползване на нашия уебсайт, H&M използва бисквитки. Ако продължите да използвате нашите услуги, ние ще приемем, че това Ви устройва. Научете повече за бисквитките.