Потърси възможности за работа

Закупчик

Един ден с Джени и Шорех

Работата на Buyer в H&M е изцяло свързана с работа в екип. Ще работите в централния ни офис в Стокхолм заедно с Pattern Makers, Designers и Business Controllers за разработването на нови колекции. Работното място е креативно, динамично и напрегнато, като всеки ден е различен от следващия.

Търсим някой, който има набито око за световните търговски тенденции и шесто чувство за това, което ще се търси на пазара по цял свят. Купуването на мода за нашите магазини, онлайн група и каталози е лесната част. Тънкият момент е да направите така, че тя да се продава. Затова трябва да умеете да планирате и следите сроковете на доставка, както и да сте в постоянно търсене на нови възможности за продажби.  

Като Buyer ще управлявате и поемате отговорност за максимално увеличаване на продажбите и доходите в рамките на Вашата група. Работата на Buyer включва и планиране, разработка и производство на гама от продукти за Вашата група, както и очертаване на приблизителни и подробни времеви планове и бюджети.

Това кара ли сърцето Ви да бие по-силно? Това е Вашият шанс за една необикновена кариера.

За да осигури възможно най-приятно ползване на нашия уебсайт, H&M използва бисквитки. Ако продължите да използвате нашите услуги, ние ще приемем, че това Ви устройва. Научете повече за бисквитките.