Потърси възможности за работа

Business Controller

Един ден с Лилиан, Сесилия и Йохан

Да бъдете Business Controller в H&M означава да сте фокусирани еднакво както върху бизнеса и доходите, така и върху желанието да мотивирате екипа си да върши същото.

Нашият идеален кандидат притежава истински талант да превръща анализа в действие, независимо дали се занимава с покупки, продажби, разширяване на бизнеса или нещо по средата. Ще трябва да поеме много отговорности още от първия ден и ако притежава отлични лидерски умения, възможностите за кариерно развитие са безкрайни.

В H&M ще играете важна роля в екипа за управление във Вашата област. Вие сте отговорни за целия процес – от анализа и поставянето на цели, до проследяването на процеса и рентабилността. Независимо дали управлявате и следите системите за финансов контрол във Вашата бизнес среда или разработвате и прилагате методи, системи и модели за вземане на решения – всичко, което правите ще е свързано с постигането на отлични резултати и създаването на печеливш бизнес.

Готови ли сте да запретнете ръкави? Това е Вашият шанс за една необикновена кариера.

За да осигури възможно най-приятно ползване на нашия уебсайт, H&M използва бисквитки. Ако продължите да използвате нашите услуги, ние ще приемем, че това Ви устройва. Научете повече за бисквитките.