Потърси възможности за работа

Бизнес контролинг

Бизнес контрольорите в H&M превръщат анализа в действие. Вашите умения са от ключово значение за разрешаването на сложни работни задачи във всеки отдел, като се започне от отдел „Продажби“, „Онлайн група” и „Производство“ и се стигне до „Покупки“, „Нов бизнес“ и „Информационни технологии“. Където и да работите, единственото нещо, което всички ние споделяме е чувството за отговорност, силното желание за бизнес и неограничените възможности за кариерно развитие.

Като бизнес контрольор, Вие сте готов за бъдещ лидер в динамична среда. Трябва да умеете изключително точно да разяснявате сложните въпроси пред екипа си, където обикновено Вие сте единственият анализатор. Някои от нас работят в Стокхолм в отдел „Покупки“ или в някой от централните ни отдели, докато други са в отдел „Продажби“ или „Производство“, намиращ се във всеки един от световните ни пазари.

Накратко, бизнес контролингът е област, изпълнена с възможности за назначения из цялата ни организация. Ние постигаме нашите бизнес цели, като превръщаме анализа в действие.

Business Controller

Вие сте анализатор с набито око и възхитителни умения? Тогава това може да е работата за Вас!

Прочетете повече за работата като Business Controller.