Потърси възможности за работа

Устойчивост

Устойчивостта означава да правиш съзнателни избори и да бъдеш двигател на промяната. Това означава да уважаваме както хората, така и планетата ни днес, без да пренебрегваме бъдещите нужди.

Облечи целия свят & помогни да направим модата по-устойчива. Бъди себе си & повече в H&M

В H&M сме горди да помагаме на нашите клиенти да изглеждат и да се чувстват добре. Това споделено чувство за цел ни мотивира да обръщаме внимание на всяко наше действие. То ни вдъхновява да правим положително впечатление на всички, които влизат в контакт с нашата марка и нашите служители.

Целенасочената ни работа се разпростира извън кръга на нашите клиенти. Разполагаме с 5,000 магазина по целия свят, а нашият размер и мащаби ни карат да поемаме огромна отговорност да създаваме положително въздействие върху цялата ни верига за създаване на стойност. Над две десетилетия сме изцяло ангажирани да внедряваме принципите за екологична и социална устойчивост във всеки аспект от нашия бизнес. Поемаме ангажимент да правим добро

„В H&M си отправихме предизвикателството да направим модата устойчива, а устойчивостта – модерна.Искаме да помогнем на хората да изразяват своята индивидуалност и да се чувстват горди от това, което обличат.Много съм развълнуван да видя напредъка, който постигнахме досега, и как той ще ни помогне да ви отправим още по-добро предложение – и да създадем по-устойчиво бъдеще на модата“, казва Карл-Йохан Першон, председател на Борда на директорите на H & M Hennes & Mauritz AB. 

Ние сме на 100% ангажирани да играем ролята на двигател на промяната към една по-устойчива модна индустрия.  

За да научиш повече за нашата работа в сферата на устойчивостта, отиди на: 

hm.com/hm-sustainability
hmgroup.com/sustainability