Потърси възможности за работа

Мода, забавление и динамика!

Като една от най-големите световни модни фирми, H&M предлага безкрайно много възможности за кариерно развитие. Динамична, оживена среда с огромно разнообразие – това е мястото, където клиентът винаги е център на внимание.

Днес, H&M дава работа на близо 177,000 човека в над 73 страни.

Но това, което наистина ни откроява, са нашите забележителни служители. От стилни съветници по продажбите и специалисти по визуален мърчандайзинг до компютърни гении и схватливи организатори – всички наши служители споделят големи амбиции и нагласата, че „всичко е възможно“. Да не говорим за безпогрешния усет за мода. Благодарение на тях ние се разраснахме – с над 4,972 магазина в над 73 страни по целия свят. И продължаваме да растем.

Нашите ценности – духът на H&M

Нашите ценности са сърцето и душата на H&M. Те определят това, което е необходимо, за да работите при нас и посочват начина, по който правим нещата. При общуването с колегите и клиентите по света, нашите ценности ни помагат да растем и да се развиваме. Поотделно, тези ценности, може и да изглеждат очевидни, но взети заедно, те сформират културата, която смятаме, че е уникална и различна от тази на много други компании.

НИЕ ВЯРВАМЕ В ХОРАТА
НИЕ СМЕ ЕДИН ЕКИП
ПОСТОЯННО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ
ПРЯМОТА И НЕПРЕДУБЕДЕНОСТ
ПРЕДПРИЕМАЧЕСКИ ДУХ
КРАТКОСТ И ЯСНОТА
РАЗУМНИ РАЗХОДИ

„Когато дядо ми, Ерлинг Персон, основава H&M през 1947 г., той съчетава силен бизнес план с метод на работа, основан на ценности. Точно тези ценности ни помогнаха да изградим глобалната модна компания, която сме днес. Всеки ден нашите ценности се демонстрират от колегите ни по света.“  Карл-Йохан Персон, главен изпълнителен директор


Как работим заедно

Ние дължим успеха си на хората си и сме си поставили за цел да бъдем добър работодател. Като създаваме забавна, творческа и динамична работна среда, всички ние растем заедно.

Подходът ни се базира на уважение към отделната личност. Това се отнася за всеки аспект на трудовите отношения – от справедливи заплати, работни часове и свобода на сдружаването до равни възможности за растеж и развитие в рамките на компанията. Да бъдем добър работодател е особено важно за нас в страни, където законите и разпоредбите не отговарят на нашите стандарти и изисквания.

Подходът ни е строго етичен. Това означава, че заемаме ясна позиция срещу насилието и дискриминацията на работното място, независимо къде работим. Хората, с които работим се различават по възраст, пол и етническа принадлежност и това е един от активите на нашата компания. Равноправието е много важно за нас. Като доказателство можем да посочим, че 50% от членовете на борда ни са жени.

В H&M подкрепяме принципа на отворените врати, който дава право на всеки служител да обсъжда работни въпроси директно с мениджърите. Нашите служители имат и правото на колективно договаряне. Ние непрекъснато се стремим към добри отношения с нашите служители, както и с работническите сдружения и синдикати.

За да осигури възможно най-приятно ползване на нашия уебсайт, H&M използва бисквитки. Ако продължите да използвате нашите услуги, ние ще приемем, че това Ви устройва. Научете повече за бисквитките.