Потърси възможности за работа

Напиши своя собствена история

Започни да учиш нови неща & открий всичко, което можеш да бъдеш. Бъди себе си & повече в H&M

В H&M ти даваме възможности, гласуваме ти доверие и ти отправяме предизвикателство да изследваш собствения си път и да напишеш своя собствена история. Вярваме, че възлагането на отговорност на хората на ранен етап създава силно усещане за инициативност и лична отговорност. Нашият бизнес е твоят бизнес. Когато ти растеш, ние също растем. 

В H&M вярваме, че е възможно да откриеш това, което обичаш. Вярваме, че сме правилното място с много възможности, а това означава, че няма утъпкан път. Насърчаваме те да играеш активна роля в кариерното си развитие. Като вършим чудесна работа и прилагаме ценностите си на практика, можем да направим всичко възможно! 

Съществуват много начини да развиеш своята кариера при нас. Ще ти предоставим големи възможности за професионален и личен растеж чрез кариерно развитие в рамките на компанията, усвояване на различни умения, заемане на различни длъжности и поемане на нови отговорности. В H&M ще имаш шанса да се запознаеш с голямо разнообразие от потенциални длъжности, които могат да те отведат по целия свят.

Бъди лидер

В H&M лидерството означава вдъхновение, делегиране, обратна информация и мотивация. Лидерите ни дават личен пример – те се ръководят от нашите ценности и амбицията да помагат за развитието на служителите и бизнеса ни. 

Много от нашите лидери преди това са работили на други позиции в компанията. Ние предлагаме програми за обучение, коучинг и наставничество за подпомагане на развитието на служителите. В H&M ще намериш възможности за непрекъснато обучение и колеги, които ще те насърчават и подкрепят.  

Осмели се да бъдеш лидер! 

Обучение и развитие

В H&M обучението е важна част от нашата култура. Ние осигуряваме вдъхновяващо вътрешнофирмено обучение за всяка позиция. Искаме да бъдем място, където служителите ни се чувстват ценени и получават шанс за собствено развитие. Затова предлагаме въвеждащи програми за обучение на всички наши служители.  

Силно вярваме в смяната на длъжности и кариерното развитие в рамките на компанията. Работим в много страни по света. Нашата силна експанзия създава много възможности за работни места по цял свят. 

Отзиви и открит диалог

Една от основните ни ценности е прямотата и непредубедеността. Това означава, че имаме силна култура за предоставяне на обратна информация. Редовните отзиви и диалогът са от решаващо значение за развитието и удовлетворението на нашите служители. Нашите годишни оценки и индивидуализираните планове за развитие подпомагат техния растеж. Личното и професионалното развитие на нашите служители е неделима част от развитието на H&M, за да се превърнем в правилното място с много възможности…