Потърси възможности за работа

Безкрайно много кариерни възможности

Тъй като непрекъснато растем, винаги сме в търсене на таланти – за всяко едно място в компанията. Присъединете се към нас във вдъхновяваща, динамична, вълнуваща и постоянно променяща се среда, където възможностите за кариера са безкрайни.

Ние вярваме в нашите хора и винаги насърчаваме инициативите и новите идеи. Заедно с обучението и лидерските насоки, възможностите Ви за успешна и глобална кариера в рамките на H&M са безкрайни. Нашата цел е работата за H&M  да бъде повече от работа, да бъде началото на кариера, изпълнена с възможности.


Вижте нашите служители

Успешна кариера с повишения и лично развитие – запознай се с Пол
От продавач-консултант до главен специалист по човешки ресурси за цял свят – запознай се със Сана
Всяка нова длъжност носи нови предизвикателства и възможности – запознай се със Силки

Вашата кариера при нас

Има много начини да изградите кариерата си при нас. Създаваме чудесни възможности за професионално и личностно развитие чрез вътрешно набиране и ротация на персонал, с възможност за прехвърляне между различните отдели и поемане на нови отговорности. Ние оперираме на множество пазари по света и нашето силно разрастване създава много възможности за международни назначения. 

В H&M няма строго определени пътища за кариерно развитие. Ние ви насърчаваме да играете активна роля в развитието на кариерата си. Вършете работата си чудесно тук и сега, прилагайте нашите ценности в практиката и бъдете нашата бъдеща звезда!


Всеки от нас е важен за нашия бизнес

Нашите ценности и духът на H&M изграждат връзката между всички служители на H&M по света. Независимо от вашата позиция, вие допринасяте за успеха ни, като едновременно изпълнявате отговорностите си и олицетворявате нашите ценности. По-просто казано: ТОВА, което правите е точно толкова важно, колкото това КАК го правите. Това допринася за работна среда, в която всеки един човек от екипа е модел за подражание и е важен за нашия бизнес.


Управление, изградено от ценности

В H&M управлението е вдъхновение, разпределение на отговорностите, обратна връзка и мотивация. Нашите управители изпълняват своите задължения като дават примери и се ръководят от нашите ценности. Амбицията ни е да помогнем за израстването на служителите и развитието на нашия бизнес.

Повечето ни управители са вътрешно назначени, като ние предлагаме програми за обучение, напътствия и насоки, които да помогнат за тяхното развитие. 

За да осигури възможно най-приятно ползване на нашия уебсайт, H&M използва бисквитки. Ако продължите да използвате нашите услуги, ние ще приемем, че това Ви устройва. Научете повече за бисквитките.