Потърси възможности за работа

Едно от най-добрите места за работа в Европа

Компанията H&M бе класирана от Great Place to Work® в топ 10 на най-добрите работни места в Европа.

Компаниите, които влизат в списъка "Най-добрите работни места в Европа" са номинирани от служителите си като компании, които имат отлични политики и практики, създаващи култура на доверие – постижение, с което да се гордеем!

Нашите невероятни служители са тези, които създават уникалната фирмена култура на H&M. Като предоставяме забавна, креативна и динамична работна среда, в която екипната работа е на първо място, всички ние се развиваме заедно.


Информация за Great Place to Work®

Great Place to Work® е международна компания за проучвания, консултации и обучения, която помага на организациите да идентифицират, създадат и поддържат отлична работна среда чрез развитието на култура на доверие на работното място. Great Place to Work е в услуга на частни компании, организации с нестопанска цел и правителствени агенции в 51 държави.

Какво представлява списъка "Най-добрите работни места в Европа"?

Годишният списък "Най-добрите работни места в Европа" отличава организации в региона на Европа, които са отдадени на това да поддържат култура на доверие сред служителите си. Държавите включени в листата са Австрия, Белгия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Ирландия, Италия, Люксембург, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Испания, Швеция, Швейцария, Турция и Обединеното кралство.

Над 2300 компании са участвали в националните проучвания. От тях са избрани стоте най-добри работни места в Европа.