Потърси възможности за работа

Често задавани въпроси

Имате ли въпроси? Тук ще намерите най-често задаваните въпроси във връзка с H&M. Ако не можете да намерите отговор на Вашия въпрос, свържете се с нас и ние с радост ще Ви помогнем.


Как да кандидатствам за работа в H&M?

Приемаме само кандидатури, изпратени по електронен път и любезно Ви молим да използвате формуляра за кандидатстване. За целта просто кликнете върху позицията, от която се интересувате.


Възможно ли е да работя в H&M само през уикендите?

Да, възможно е, но тъй като отделяме много време за обучението на всеки нов служител, предпочитаме хора, които искат да работят в H&M за по-дълъг период от време.


H&M предлага ли сезонна работа?

В зависимост от местоположнието на магазина, понякога предлагаме и възможност за сезонна работа. Моля, прегледайте свободните работни места към момента.


Мога ли да кандидатствам за работа в централния офис на H&M?

В този случай ние търсим подходящия кандидат предимно вътре в структурата на H&M, но когато имаме свободна позиция, я обявяваме на hm.com/jobs.


H&M има ли обучителни програми?

Да, имаме обучителни програми, например за Sales Advisors, Department Managers, Visual Merchandisers и Store Managers.


Как мога да кандидатствам за работа в H&M в друга страна?

Отидете в горния десен ъгъл и преминете на сайта на желаната от Вас държава. Преди да кандидатствате, Ви молим да се уверите, че имате право да работите в тази страна.


На каква възраст трябва да съм, за да работя в H&M?

Трябва да имате навършени 18 години.


Как да кандидатствам за позиция на пълен/непълен работен ден?

Моля, използвайте търсачката на hm.com/jobs, за да намерите подходяща позиция.


Как мога да стана модел на H&M?

H&M работи с международни агенции за модели, като подборът се извършва в централния ни офис в Стокхолм, Швеция. Ако се интересувате от работа като модел, моля, свържете се с агенция за модели.


Какво трябва да обмисля, ако искам да кандидатствам за работа в магазин?

Трябва да сте сигурни, че можете да работите в рамките на гъвкавото работно време на магазина. Подгответе се за физическо натоварване в забавна работна среда.


Какво трябва да обмисля, ако искам да кандидатствам за работа като дизайнер?

Не забравяйте да прикачите своето портфолио!


Как мога да изтрия акаунта си за кандидатстване?

Ние съхраняваме данни само за определен период от време, съгласно законовите изисквания. Ако сметката Ви е неактивна за период от 18 месеца, тя ще бъде изтрита автоматично.
Ако искате да изтриете акаунта си преди това, можете да го направите.
Влезте в профила си и изберете My Account Options („Опции за акаунта ми“).  Натиснете бутона Deactivate („Деактивирай“). Това ще изтрие цялата Ваша информация, която се съхранява в базата ни данни за кандидати.
Също така можете да поискате акаунтът Ви да бъде изтрит, като се свържете с нас – просто кликнете на Contact us („За контакти“).