Потърси възможности за работа

Естествено, че има ползи!

Ние в H&M се грижим за нашите служители. За нас е важно да се чувствате оценени и обгрижвани по всички възможни начини. В дългосрочен план Вашето благополучие е ключът към нашия успех. На практика това означава, че служителите ни по цял свят получават страхотни преимущества. Вижте какви са те!


Пазарувайте на още по-ниски цени

Както вече знаете, цените в H&M  са страхотни. За служители те са още по-добри! Всички наши служители получават отстъпка при пазаруване в който и да било магазин на H&M по света.


Ползи от нашия успех

Поощрителната програма на H&M (HIP) насърчава и награждава отдадеността и дългосрочната работа. Дарението от председателя на борда на директорите, Стефан Персон и семейството му, заедно с бъдещи приноси от страна на H&M Group, ще бъдат равномерно разпределени сред служителите ни в течение на времето, без оглед на позиция и заплата. Като служител на H&M, Вие ще можете да се възползвате от растежа на компанията също като нашите акционери. Прочети повече!


Обучение и развитие

H&M осигурява вътрешно обучение на всяко ниво. Искаме H&M да бъде място, където нашите служители се чувстват оценени и имат възможност да се развиват. Постигаме това с вътрешна ротация на работните места, възможности за повишения и международно развитие. Предлагаме и въвеждащи обучителни програми за Sales Advisors, Department Managers, Visual Merchandisers и Store Managers.


Отзиви и открит диалог

Вярваме, че обратната връзка и оценката на работата е от решаващо значение за развитието и удовлетворението на нашите служители. Нашите годишни оценки и прегледи на заплатите са само някои от начините, с които гарантираме техния растеж. За нас личното и професионалното развитие на служителите ни е неделима част от развитието на H&M. Заедно можем да продължим да работим за успеха на компанията.