Потърси възможности за работа

Здравейте, студенти!


Съчетайте учението с работа

Получаваме много запитвания от студенти, които търсят работа на непълен работен ден или временна заетост по време на ваканции. Работата на непълен работен ден в някой от нашите магазини е чудесна възможност да започнете кариерата си при нас. Тя е идеалният начин да ни опознаете и може да прерастне в работа на пълен работен ден, както и в международна кариера. Добре дошли в една забавна и отворена компания с гъвкаво работно време и много индивидуални отговорности!


Стажове и стажантски програми

В някои от държавите, в които извършваме продажби, можете да работите като стажант в нашите магазини, като понякога се появяват възможности за стажове и стажантски програми в нашите офиси, за които можете да кандидатствате. Тези позиции се обявяват в раздел Налични работни места.

В нашия централен офис в Швеция, например, се предлагат стажове и стажантски програми в отделите за Бизнес контрол, ИТ, Покупки и Дизайн. Посетете шведския ни сайт за кариери, за да научите повече.


Пишете дипломна работа или есе?

Искате ли да напишете дипломна работа или есе за H&M? Чудесно! За съжаление, не можем да се включим активно в това, тъй като не разполагаме с време или ресурси, за да ви обърнем нужното внимание. Ние, обаче, се надяваме, че ще намерите достатъчно факти, цифри и полезна информация тук на hm.com.

За да осигури възможно най-приятно ползване на нашия уебсайт, H&M използва бисквитки. Ако продължите да използвате нашите услуги, ние ще приемем, че това Ви устройва. Научете повече за бисквитките.