Sök efter karriärmöjligheter

Online

H&M Online Sales  ansvarar för  H&Ms globala online handel. Här erbjuder vi mode och kvalité till bästa pris för en hållbar produktion. Vi ser till att H&Ms butik alltid är öppen och kan erbjuda våra kunder det nyaste modet, dygnet runt och var du en befinner dig. Online Sales erbjuder mode i alla digitala kanaler och har i dagsläget 45 online marknader runt om i världen. Vårt focus är att skapa det bästa möjliga kunderbjudandet och att utveckla H&Ms online handel. Vi säkerställer att H&M är ett företag där kunden kan shoppa och hålla sig uppdaterad på det senaste modet, i butik såväl som online.

Online Sales är placerat på huvudkontoret i Stockholm och idag är vi omkring 250 personer som arbetar här. En multi-kulturell arbetsmiljö med många olika nationaliteter, både på kontoret i Stockholm och runt om i världen. Online Sales har även team placerade i Borås, Shanghai och New York.

För oss på Online Sales är det viktigt att bibehålla vårt löfte till kunderna genom att kunna erbjuda en hög kvalificerad service, effektivitet och snabba ledtider. Vårt mål är att bli #1 globala mode destinationen och ett av det mest älskade mode märket i världen! Online Sales ser till att H&M ständigt är öppet för inspiration och shopping.


Meet some of our E-commerce Talents 

Emily

E-commerce Merchandiser

Get to know Emily

Björn

E-commerce Merchandiser

Get to know Björn

Madelaine

Online Visual Merchandiser

Get to know Madelaine

Manaf

Online Visual Merchandiser

Get to know Manaf

H&M använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies.