Sök efter karriärmöjligheter

H&M:s Trainee Program

H&M erbjuder mode och kvalitet till bästa pris på ett hållbart sätt. Vill du vara en del av vår resa, expandera på nya marknader, öppna nya butiker, utveckla nya spännande varumärken och skapa det bästa kunderbjudandet? Letar du efter en spännande karriär inom ett värderingsstyrt, globalt retailföretag?

Från huvudkontoret i Stockholm driver H&M tre olika traineeprogram med syfte att hitta talanger och framtida ledare för olika delar av vår snabbt växande organisation både i Sverige och runt om i världen. Programmen riktar sig mot studenter, eller young professionals med upp till två års arbetslivserfarenhet, som vill kickstarta sin karriär och växa med H&M. Alla tre program erbjuder dig en unik, bred introduktion till H&M och djup kunskap om olika områden och avdelningar inom vårt företag. Du kommer att få stort ansvar från dag ett och karriärmöjligheterna efter traineeprogrammen är oändliga!

Våra traineeprogram

Vill du vara med och bygga H&M globalt genom ett traineeprogram där du kommer att starta en internationell karriär från dag ett? Genom ITP programmet får du en internationell placering inom våra funktioner Global Expansion och Global Sales & Operations. Programmet har skapats för att utveckla framtidens ledare och du kommer att få chansen att arbeta i en nyckelfunktion på någon/några av H&Ms marknader. Funktionerna Global Expansion och Global Sales & Operations driver sälj och expansion genom att hitta nya butikslägen, skapa bästa möjliga shoppingupplevelse, maximera försäljningen och driva lönsamma butiker. Är du redo att ta dig an denna internationella utmaning?
Läs mer om International Talent Program

Är du intresserad av att gå ett traineeprogram där dina beslut kommer påverka H&M globalt? I detta program får se hela H&Ms värdekedja genom att jobba som controller inom Produktion, Inköp och Försäljning med placering i Asien, Europa och Sverige. Vill du utvecklas inom business controlling och analys inom funktioner kopplade till vårt huvudkontor i Stockholm? Business traineeprogrammet är skapat för att utveckla framtida ledare med en stor passion för försäljning och vilja att skapa det bästa kunderbjudandet. Är du redo att anta utmaningen?
Läs mer om Business Trainee

Vill du vara en del av H&Ms globala expansion och samtidigt arbeta i gränslandet mellan business och IT? IT traineeprogrammet är ett cross-funktionellt program med fokus på affärsprocesser och ERP system; med en kombination av utbildning samt praktiskt projektarbete inom sales, logistik, online, finans och change management. Ambitionen ligger högt för programmet, som siktar på att ge dig ett paket av djupa insikter, praktiskt arbete och kunskapsöverföring; är du redo för utmaning att bli en framtida expert eller ledare?
Läs mer om IT Trainee

H&M använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies.