Pretraži raspoloživa radna mesta

Vizuelni odsek

Vizuelni odsek u našem sedištu kreira privlačno, inspirativno i komercijalno uspešno šoping okruženje po kom je H&M poznat. Vodimo računa da naši odevni predmeti i proizvodi izgledaju apsolutno najbolje u prodavnicama - i to kroz pripremu ekspresivnih kampanja, optimizovanje prikaza kolekcija u prodavnicama i kreiranje uzbudljivih nacrta izloga. 

Naši različiti timovi rade zajedno kako bi iskustvo kupovine podigli na viši nivo, prodaju doveli do maksimuma i ojačali naš brend:

  • Tim za vizuelnu kreativnost i nabavku – Ostvaruje konceptualne, kreativne ideje u našim prodavnicama tako što za posebne kampanje razvija i nabavlja materijale za izloge i prodavnice.
  • Tim za vizuelnu prezentaciju i stajling – Radi na prezentovanju naših modnih kolekcija u okruženju prodavnice - birajući način plasiranja i predstavljanja naših proizvoda, kao i kombinacije prikazane na lutkama.
  • Tim za vizuelni razvoj prodavnice – Blisko sarađuje sa sektorom enterijera na razvoju i optimizaciji okruženja u prodavnici, kako bismo na najbolji način pokazali i prezentovali naše proizvode.
  • Visual Country Support – Stara se o tome da naši lokalni i globalni vizuelni koncepti budu usklađeni na svim tržištima - komunicirajući i deleći najbolje primere sa kolegama širom sveta.

Jednostavno rečeno, vizuelni odsek stvara želju za kupovinom prikazujući naše sjajne odevne predmete i proizvode na najbolji mogući način.

H&M koristi kolačiće kako bi vam pružio najbolji korisnički doživljaj na našem veb-sajtu. Ako nastavite sa korišćenjem naših usluga, pretpostavićemo da vam to odgovara. Saznajte više o kolačićima.